„Suntem foarte fericiți pentru Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt împreună. Este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune și sperăm că se bucură de acest moment fericit””, a transmis ducesa de Cambridge, în urma anunțului, însă reacția ducelui, care se afla în Finlanda, a făcut pe toată lumea să izbucnească în hohote de râs.

William a declarat amuzant că acum că Harry se însoară poate nu-i mai fură mâncarea din frigider

Prințul William le-a urat multă fericire proaspeților logodnici și s-a declarat bucuros de schimbările ce vor avea loc în familie, odată cu căsătoria lui Harry cu Meghan: „Suntem foarte încântați pentru amândoi și le dorim toată fericirea în acest moment foarte interesant”,  a spus William, adăugând imediat că abia așteaptă să-l vadă pe Harry însurat și la casa lui.  „Personal, sper că asta înseamnă că nu va mai da iama în frigiderul meu și că va înceta să-mi mai fure mâncarea, așa cum a făcut în ultimii ani!“, a spus William răzând.

Harry și Meghan Markle se vor căsători în luna mai, la biserica St. George’s Chapel din incinta Castelului Windsor. Așadar, în primăvara casa regală britanică va sărbători două mari evenimente. Atât nunta roșcovanului cu starul din serialul„ Suits”, cât și venirea pe lume al celui de-al treilea copil al lui Kate și al lui William.

Citește și: