Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Suverana și-a făcut apriția la o petrecere caritabilă, organizată la The Royal Albert Hall, pentru a sărbători faptul că pe 21 aprilie a împlinit venerabila vârstă de 92 de ani.

Regina, aranjată și toată numai un zâmbet, a fost însoțită la petrecere de fiul ei, prințul Charles, de prințul Harry și Meghan Markle, și de prințul William. Însă, de departe cel mai memorabil moment al serii a fost cel în care prințul Charles a închinat un toast în cinstea Suveranei și i-a spus în fața tuturor „mami”, iar reacția reginei a fost pe măsură. Mândră și cu zâmbetul pe buze, Elisabeta a II-a și-a dat amuzată ochii peste cap, ceea ce i-a făcut pe invitați să izbucnească în hohote de râs.

Citește și: Ce i-a spus prințul William la ureche lui Kate Middleton, în momentul în care au ieșit cu copilul în fața spitalului

 

Regina își va sărbători oficial ziua de naștere în luna iunie

Gestul reginei a fost surprins și de camerele de filmat, iar imaginile s-au viralizat imediat pe rețelele de socialiare, spre deliciul internauților, care s-au amuzat copios, potrivit The Time.

În ciuda vârstei înaintate, regina este într-o formă de invidiat, iar pe 23 aprilie, la scurt timp după ce a venit pe lume cel de-al treilea copil al lui Kate și al prințului William, ea a fost surprinsă la călărit. Elisabeta a II-a își va sărbioficial ziua de naștere, ca în fiecare an, în prima săptămână din luna iunie, când va organiza o petrece randioasă la palatul  Buckingham.

Citește și: