„Regina, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați. Sunt încântați de vestea nașterii fiicei Ducelui și Ducesei de Sussex”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham într-o declarație.

Prințul William și Kate Middleton au distribuit, de asemenea, un mesaj separat de felicitare pe contul lor oficial de Instagram, scriind: „Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili. Felicitări pentru Harry, Meghan și Archie”.

În anunțul lor, Meghan și Harry au spus că fiica lor s-a născut vineri, 4 iunie 2021. Aceștia au spus că a fost numită în onoarea Reginei și a regretatei mame a lui Harry, Prințesa Diana.

„Este cu mare bucurie că Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, își întâmpină fiica, Lilibet” Lili „Diana Mountbatten-Windsor, în lume”, se arată într-o declarație a cuplului.

meghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cât costă să naști la spitalul SAnta Barbara Cottage Hospital?

Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, în îngrijirea de încredere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA. Lili a cântărit 3.4869 kg la naștere. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și sunt bine și se stabileasc acasă. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică, Prințesa de Wales. Lili este al doilea copil al cuplului, care are și un fiu de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele și Ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre călduroase și se bucură de acest moment special ca familie.

Ducesa de Sussex a vrut să nască acasă, însă în cele din urmă ea a mers la cel mai apropiat spital de lângă casa lor de lux din Montecito. Santa Barbara Cottage Hospital și-a deschis porțile încă din 1891. O naștere aici costă de la 10.000 de lire pentru o naștere naturală, la care se mai adaugă costuri, în cazul în care mămică vrea și o anestezie epidurală, în timp ce pentru o operație de cezariană costurile ajung la 20,000 de lire, având loc în condiții de lux. Spitalul este frecventat de vedete, tot aici și-a adus pe lume fetița și artista Katy Perry.

Cuplul a anunțat sarcina lui Meghan de Ziua Îndrăgostiților: „Putem confirma că Archie va deveni fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”. În cadrul interviului cu Oprah Winfrey, Ducii de Sussex au dezvăluit că așteaptă o fetiță. Materialul a fost difuzat de CBS, pe data de 7 martie 2021.

Relațiile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică au fost tensionate în ultimele luni. Totul a pornit de la acuzațiile lansate de Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi au spus în nenumărate rânduri că Familia Regală Britanică este o familie rasistă. Ducii de Sussex s-au referit la un moment când un membru al familiei și-a pus întrebări cu privire la culoarea pielii lui Archie. Toate aceste neînțelegeri au dus-o pe Meghan Markle cu gândul la sinucidere. Acela a fost momentul când Prințul Harry a decis să rupă relațiile cu bunica și tatăl său și să-și apere propria familie.

Foto: Profimedia

Citește și:

Meghan Markle a născut o fetiță. Ducii de Sussex au dezvăluit numele micuței și are o semnificația aparte

Abia a divorțat și deja se mărită. La 26 de ani, frumoasa vedetă TV merge în fața altarului pentru a doua oară