Meghan Markle (39 de ani) nu l-a însoțit pe prințul Harry în Marea Britanie pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh, precizând că i s-a interzis participarea de către medicul, care a considerat că s-ar expune prea multor riscuri. Ea a rămas cu fiul ei, Archie, în vila ei și a lui Harry din California, în valoarea de 11 milioane de lire sterline.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că după ce au aflat de moartea prințului Philip, Meghan și Harry „au contactat-o imediat pe regină”, iar Suverana nu a fost deloc deranjată când a auzit că ducesa nu va veni în Marea Britanie, ba chiar a spus că înțelege situația.

Citește și: Cine va fi alături de regină după moartea prințului Philip?

Meghan Markle vrea să facă pace cu familia regală

„Era cert că Harry se va întoarce în Anglia pentru înmormântarea bunicului lui. Meghan i-a transmis condoleanțe și regina a înțeles motivul pentru care ea nu poate călători acum!, a spus sursa.

Oficialii palatului au confirmat că ducesa de Sussex a fost sfătuită de medic să nu meargă la înmormântarea prințului Philip. Cu toate acestea, prietenii apropiați ducesei au declarat că Meghan, de fapt, a rămas acasă și nu a vrut să meargă la înmormântare pentru a nu fi în centrul atenției, având în vedere dezvăluirile explozive făcute în interviul pentru Oprah.

Mai mult, sursa a precizat că Meghan a mărturisit că „este pregătită să ierte familia regală după moartea ducelui de Edinburgh și „ vrea să dea uitării problemelor dintre ei (n.r. -dintre ducii de Sussex și membrii familiei regale)”. Ea și-a încurajat și soțul să facă același lucru și să repare relațiile lui cu fratele și tatăl său.

„Meghan a declarat că principala ei grijă acum este să-l sprijine pe Harry. A zis că l-a lăsat pe el să decidă dacă ea ar trebui să participe sau nu la înmormântare. Meghan a spus că în aceste vremuri familia ar trebui să fie împreună, să-și lase diferențele deoparte și să se unească. A spus că asta și-ar fi dorit prințul Philip și că este dispusă să ierte și să meargă înainte. Meghan a spus că acesta este momentul oportun pentru ca Harry să-și repare relația cu fratele său și cu tatăl său.”, au mai spus prieteni ai cuplului pentru Daily Mail.

Citește și:

Motivul real pentru care Meghan Markle nu a vrut să participe la înmormântarea prințului Philip

Adela Popescu, probleme în sarcină. „Nu puteam să mă dau jos din pat ”