La finala de la Euro 2020, pe stadionul de pe Wembley, din Londra, au venit pentru multe vedete, printre care precum David Beckham, Tom Cruise sau Kate Moss, dar și ducii de Cambridge care au fost însoțiți de micul prinț George.

Fiul cel mare al lui Kate Middleton și al prințului William a făcut senzație aseară la Finala EURO 2020. Acesta a fost adorabil, iar reacția lui la golul Angliei s-a viralizat pe internet și a făcut deliciul publicului. Fanii au urmărit îndeaproape reacțiile lui, iar micuțul este acum pe toate rețelele de socializare.

Prințul William, care este președintele Asociației de Fotbal, a apărut din nou în tribune pentru a sprijini echipa de fotbal a Angliei în timp ce se confrunta cu Italia în finala turneului de fotbal, ce a avut loc pe stadionul Wembley din Londra. Ducele nu a venit singur, ci însoți de soția lui, Kate, și fiul lor cel mare, prințul George, al treilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron.

Kate a dezvăluit că George ( 7 ani) a vrut să vină la meci îmbrăcat în tricoul Angliei, însă nu l-a lăsat și ca un adevărat prinț s-a îmbrăcat la patru ace, în costum cu o cravată în nuanțe de roșu și albastru, ca și tatăl lui.

Când Anglia a marcat primul lor gol la doar două minute de la meciul din Finala EURO 2020, Kate, George și William s-au bucurat din tribune, dar de departe reacția băiețelului a fost de-a dreptul adorabilă și a făcut înconjurul lumii, fiind o explozie de bucurie. S-a bucurat zgomotos după ce Luke Shaw a marcat cel mai rapid gol reuşit într-o finală a Campionatului European. Imaginile cu George, căruia tatăl său îi spune ceva imediat după gol în timp ce Catherine aplaudă momentul în care Anglia a făcut 1-0 au fost primite bine de internauţi și a iscat un val de reacții.

profimedia-0620949243SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Uitaţi-vă la acest zâmbet. Prinţul George este drăguţ”, „Atâta fericire. Iubesc zâmbetul său larg”, „Cea mai frumoasă reacţie”, „Prinţul George se distrează minunat – entuziasmul său arată într-adevăr că are o inimă albastră”, au fost doar câteva din mesajele fanilor după reacția micuțului.

Cu toate acestea, băiatul ducilor a fost și aspru criticat, unii, mai răutăcioși, fiind de părere că nu este o reacție demnă de un moștenitor regal, unii considerând gestul lui de a se bucura, de-a dreptul rușinos: „Este ruşinos”.

Esecul englezilor l-a întristat cumplit pe George, iar imaginile surprinse cu tristetea de pe chipul lui au impresionat o lume intreaga, acesta fiind vizibil afectat de înfrângerea suferită de naționala Angliei.

Geroge a urmărit cu sufletul la gură loviturile de pedeapsă, iar când a văzut că Anglia a pierdut micuțul mai avea un pic și izbucnea în lacrimi. William și-a pus brațele în jurul fiului său pentru a-l consola.

Reacția sa la final a fost un puternic contrast cu momentul când a văzut Anglia marcând pentru prima dată la începutul meciului. Tânărul fan al fotbalului părea încântat când Luke Shaw a marcat în primele minute de joc.

Mesajul Prințului William după finala pierdută de Anglia

Italia a câștigat în finala împotriva Angliei într-un meci de zile mari la turneul Euro 2020. Este a doua oară când Italia câștigă Campionatul European, învingând Anglia cu 3-2 la penalty-uri, după ce meciul s-a terminat cu 1-1 în prelungiri.

La finalul meciului, după ce Italia a fost încoronată ca regină a Europei, Prințul William a făcut o declarație emoționantă adresată echipei de fotbal din Anglia după pierderea Cupei. William este un fan pasionat al fotbalului și, în calitate de președinte al Asociației de Fotbal, a susținut cu fermitate Anglia pe tot parcursul Euro 2020.

„Dureros. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W”, a fost mesajul transmis de prinţul William jucătorilor din din naţionala Angliei.