Ce părere are însă vedeta despre cuvintele frumoase, pe care cel de care a divorțat în urmă cu doar câteva luni i le adresează?

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, la scurt timp după ce au semnat actele de divorț. Pentru că neînțelegerile din mariaj atinseseră cote maxime, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar să păstreze o relație de prietenie de dragul fiicei lor, Isa.

Rapid, prietenia s-a transformat din nou într-o poveste de dragoste, iar perioada de pauză le-a făcut extrem de bine celor doi, dupa cum se poate observa. Marius Elisei s-a transformat în bărbatul de la începutul relației, curtând-o pe Oana Roman, dăruindu-i mici atenții în fiecare zi și făcându-i fel și fel de declarații de amor. Și totul public, fără ascunzișuri.

Cu siguranță Oana Roman este copleșită. Cine nu ar fi în locul ei? Dar cum vede ea această întreagă situație?

Potrivit spuselor vedetei, relația lor trece prin cea mai fructuoasă perioadă. Perioadă de care nu au avut parte nici măcar atunci când s-au casătorit, admite ea.

Oana Roman a mărturisit, în direct, la Antena Stars, că se bucură din plin de tot ce se întâmplă între ea și Marius Elisei la momentul actual și speră ca totul să rămână așa până la sfârșitul vieții lor. Semn că a decis să-l primească înapoi cu tot sufletul.

„E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră.

Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. (…)

În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman.

Vezi și Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună? Cum i-a dat de gol Isa

Citește și:

Imagine rară cu Simona Gherghe și soțul ei de la nuntă. Mesajul vedetei pentru cel care i-a dăruit doi copii

Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat din nou împreună? Cum i-a dat de gol Isa