După ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au recunoscut fanilor că sunt împreună, acum și Cristina Ciobănașu a simțit că poate să-l arate lumii pe iubitul ei și să nu se mai ferească.

În urmă cu un an de zile, chiar la final de februarie, Cristina și Vlad dădeau trista veste a despărțirii. Au fost împreună nouă ani de zile, dar au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Au mărturisit la vremea respectivă că și-au dat seama că își doresc lucruri diferite în viață.

A fost o perioadă lungă și grea pentru amândoi, mai ales că au fost nevoiți să se vadă pe platourile de filmare de la „Adela”, fiind în continuare colegi. După perioada complicată prin care au trecut, acum Vlad și Cristina sunt din nou cu zâmbetul pe buze și sunt fericiți. Separat. Și-au refăcut viața personală cu alte persoane, iar ei rămân prieteni.

Vlad Gherman și colega de platou, Oana Moșneagu, au dat vestea fanilor că într-adevăr formează un cuplu așa cum s-a crezut. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da””, au scris ei pe Instagram, unde au atașat și o serie de fotografii împreună.

vlad si oanaa5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mai mult, Vlad Gherman a lansat și o melodie recent, iar protagoniști în videoclip sunt el și Oana. Apar în ipostaze tandre, iar fanii s-au întrebat încă din primele momente dacă nu cumva formează un cuplu. La scurt timp a apărut și răspunsul mult așteptat.

Imediat după anunțul care i-a bucurat pe fani, Cristina a făcut publică o imagine cu ea, în care l-a tagg-uit pe iubitul ei, cu care formează un cuplu după doar câteva săptămâni de despărțirea de Vlad. Aceasta a lăsat de înțeles că e topită după Alexandru și se pierde lângă el.

„Mă cam fâstâcesc în ultima vreme când trebuie să stau la poze… o fi de vină fotograful?…🙈🥰 Să aveți o după-amiază călduroasă!🤗❤️”, a scris Ciobănașu, precizând că imaginea e făcută de noul ei partener.

Reacția Cristinei a fost taxată însă dur de fani, care se pare că încă sunt supărați pe ea pentru că l-a părăsit pe Vlad.

„Parerea mea e ca Vlad si-ar fi dorit sa incercati cand a scos melodia „Pana sa te pierd”, dar tu pentru un alt baiat l-ai lasat doar la o luna dupa despartire ”, „De cand a postat Vlad, gata si tu dai de înțeles, oricum viata merge inainte si in formula asta”, „Acum ca a făcut Vlad relația oficiala, hai și tu repede”, au fost câteva dintre comentarii.

În legătură cu noua relație a Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman a spus că știa despre ea chiar de la fosta lui mare iubire. „Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a declarat în urmă cu mai mult timp Vlad Gherman.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Cristina și Vlad se cunosc de mulți ani, de când au fost colegi în serialul „Pariu cu viața” și trupa Lala Band. S-au îndrăgostit când erau doar doi adolescenți timizi, iar relația lor a crescut frumos până când au ajuns la maturitate. Au fost împreună nouă ani șișapte ani au și locuit împreună, iar Vlad a mărturisit că a fost distrus când s-au despărțit și a sperat până în ultima clipă că se va întoarce Cristina în brațele lui, dar nu a fost așa. Cu toate acestea, el se potrivește perfect cu Oana, lângă care pare foarte fericit, iar fanii s-au bucurat pentru ei.