În plus, aceasta s-a arătat deranjată de comentariile făcute de clarvăzătoare, care declarase că este mult prea devreme să devină mamă.

Theo Rose și-a surprins fanii atunci când a anunțat că este însărcinată. La acel moment, fanii nu au ezitat să o felicite pe artista. Doar că au existat și oameni care au comentat relația cu Anghel Damian, dar și faptul că va deveni în curând mamă.

Printre aceștia se numără și Carmen Harra, care a spus că artista și iubitul său nu vor avea o relație lungă, ci la un moment dat se vor separa.

Theo Rose, reacție după comentariile lui Carmen Harra

Pe Instagram, artista a mărturisit că a rămas surprinsă atunci când a văzut comentariile clarvăzătoarei. În plus, la mijloc a fost implicată și sa, care i-a dat replica lui Carmen Harra.

„Nu știu cine, numerolog, foc și pară pe reacția mamei lui Theo Rose. M-am gândit cu cine s-o fi certat mama, cum a ajuns ea să se certe cu omul(…) M-am gândit pe cine o fi supărat mama.

O doamnă numerolog a zis și ea ce a citit în cifre, că m-am grăbit eu să fac copii (…) Dacă te uiți așa la cifră, scrie în ea că Theo Rose s-a grăbit să facă copii, nu e suflet pereche cu Anghel Damian și se despart.

Mama o fi lăsat ea vreun comentariu, nu știu unde o fi comentat ea. Probabil ea a zis că nu i se pare normal să își dea oricine cu părerea, problema lor, treaba lor, fără înjurătură, eu aș fi băgat înjurături”, a spus mai în glumă, mai în serios, Theo Rose, pe Instagram.

Cum a comentat mama lui Theo Rose afirmațiile clarvăzătoarei

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile.

Vă rog să îi lăsați să se bucure de viața lor! Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu. Și dacă ține relația, și dacă nu ține, este problema lor.

Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât”, a declarat Nina Diaconescu, pentru Click!.

Carmen Harra se războiește cu mama lui Theo Rose, după ce femeia a desființat-o. De fapt, care dintre predicțiile ei s-au împlinit

Supărată de reacția mamei lui Theo Rose, Carmen Harra a reacționat, la rândul ei. Celebra prezicătoare i-a dat replica mamei artistei.

Afectată de cele întâmplate, Carmen Harra nu a stat pe gânduri, ci a vorbit din nou despre incompatibilitatea dintre Theo Rose și Anghel Damian. Numerologul a susținut că n-a spus nimic rău sau greșit despre artistă.

„În primul rând, eu cred că am vorbit foarte frumos despre Theo Rose. Am spus că este frumoasă, talentată, că o să aibă un copil, minunat, nimic rău.

Eu fac niște analize, calcule. Lumea și-a creat, de-a lungul timpul, o părere total greșită despre mine și aș vrea să o corectez în câteva vorbe. Eu nu sunt prezicătoare, astrolog, eu sunt numerolog, dar eu nu vorbesc fără să știu.

Nu vorbesc despre codurile divine fără să știu despre ce este vorba. Eu am făcut multe anticipări de-a lungul anilor. I-am spus Adrianei Bahmuțeanu că va divorța de Prigoană, i-am spus Cristiei Rus că o să aibă trei copii, i-am spus Andreei Marin că va divorța de turc.

Iată că am spus niște lucruri care i-au deranjat atunci pe oameni, dar nu m-au atacat să mă facă varză, pentru că știu că eu nu fac aceste afirmații neîntrebată, eu am fost mereu întrebată. În multe cazuri am avut dreptate”, i-a transmis Carmen Harra mamei lui Theo, la Prima TV.

„Nu vreau să fiu pusă la colț tot timpul. Revenind la Theo Rose, îi doresc tot binele din lume, îmi place, dar eu sunt specialist în relațiile umane, eu am calificativul să analizez relația umană care există între ei și deduc ceea ce iese din comportamentul lor uman că vor fi probleme în această relație, la un moment dat.

Nu o spun cu răutate, ci ca să prevenim ceva, să evităm niște lucruri. Ei nu sunt suflete pereche”, a mai adăugat Carmen Harra.

Citește și:

Imagini de colecție cu Cristina Țopescu. Se împlinesc doi ani de la moartea jurnalistei

Ce spune Lora despre adopție: „Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult…”