În imaginile de provomare ale clipului, Gina Pistol și Smiley apar îmbrățișați într-un supermarket și se sărută cu pasiune, ipostaza fiind una extrem de intimă, iar unii fani au părut „scandalizați” de gestul artistului.

„Nu dă prea bine..acasă nu este loc..parcă pozați în filme XX..o bilă neagră..”, ”Mai era un pic și făceați dragoste în public”, „Sincer, va ador pe amandoi dar asta e un pic cam intim”, „ Dezgustător”, ”Nu smiley omul , nu nu nu , asa ceva se face in particular”, „De unde și vorba: pup-o pe unde apuci!”, „Parcă vă stătea mai bine când erați mai rezervați în a face publice imagini cu voi! 🙁 Iubirea este frumoasă, însă nu trebuie împărtășit cu cei din jur tot ce se întâmplă între voi”, „Tare drag de voi frumosilor😍… da-ți sens si atentie iubirii din sufletele voastre si bucurați-vă de ea!”, „Sunteți frumoși și superbi împreună 😍mă bucur enorm pentru voi ca sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!!”, au fost câteva dintre comentarii.

gina-si-smiley-in-videoclipSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta Pro TV a răbufnit imediat și le-a dat peste nas cârcotașilor, cu o replică pe măsură.

„Am postat ieri pe Instagramul meu, un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți oameni, au comentat unii și foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să-i asigur că este doar o cascadorie făcută pentru videoclipul pe care urmează să-l lansez în după-amiaza asta, care se numește „Mi-aduc aminte”, e a patra parte din serialul pe care îl tot lansez, la care nu au comentat oamenii care au comentat la postarea asta și probabil nici nu le-au văzut, dar aș vrea să vă asigur că este doar o cascadorie și așa ceva nu se întâmplă în viața reală între noi doi niciodată, deci stați liniștiți”, a spus Smiley ironic.

„Iar pentru cei care au fost scandalizați de ceea ce au văzut în imaginile pe care le-am postat, aș vrea să le recomand să nu se uite diseară, la 18.00 18.30 când vom posta clipul, pentru că este plin de așa ceva și devine și mai rău. Adică vă rog să nu vă uitați, cei care au fost deranjați de aceste imagini să nu vă uitați diseară la premiera clipului. Să nu faceți așa ceva acasă, deci nu vă recomand deloc. Și ca să v-o zic p-aia dreaptă, bă, nici măcar nu suntem noi în imagini, sunt doi cascadori care joacă această scenă în locul nostru”, a mai spus Smiley, susținut de Gina și de fetița lui, care se aud pe fundal.