Reacția lui Mihai Trăistariu nu s-a lăsat așteptată, artistul, care ne-a reprezentat în trecut la festival, reacționând imediat. Acesta a spus cuvinte dure echipei de organizare într-un mesaj postat pe Facebook.

Mihai susține că Roxen a cântat bine și că nu are ce să-i reproșeze, însă piesa cu care s-a prezentat nu a fost deloc una strălucită. Mai mult decât atât, Mihai a ținut să precizeze că, din cauza coregrafiei, la un moment dat artista a rămas fără suflu sau, poate, este ”prea mică, prea necoaptă”, pentru un astfel de concurs.

”Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o – pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio … dar nu live.

Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate … faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am.

Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta … nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate.”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

În continuare, Mihai a scris că era de așteptat ca țara noastră să nu se califice, deoarece picase în sondaje încă de la ultimele repetiții de pe Internet. Artistul nu s-a putut abține și a criticat dur echipa Eurovision România, susținând că au mers doar la o simplă ”plimbare” și nu la concurs de anvergura Eurovision-ului.

”Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar … PLIMBAREA … în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT.

Rușine echipei Eurovision!!! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre … pe limba ei piere.

Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.”, a mai spus artistul.

Vezi și Cum mai arată Ruslana, la 16 ani de la câștigarea Eurovision. În 2004 ucraineanca făcea ravagii cu frumusețea ei

Citește și:

Cum arată Natalia Oreiro la 44 de ani. Actrița din „Înger Sălbatic” a trăit o dramă după ce a devenit mamă. Ea a refuzat să mai iasă din casă zile întregi

ULTIMA ORĂ! Naomi Campbell a devenit pentru prima oară mamă, la 50 de ani! Prima fotografie cu bebelușul