Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit față în față, la tribunal. Cei doi au mers în fața judecătorului pentru al doilea termen în procesul de divorț. Impresara a venit însoțită de Bebeto și Sarah, iar antrenorul a venit alături de fiul lui cel mare, Luca, dar frații s-au ignorat între ei.

Soții Reghecampf s-au întâlnit luni, la tribunalul din Buftea, unde a avut loc al doilea termen în procesul de divorț, iar celebrul antrenor și-a ignorat soția și nici nu i-a răspuns la salut, deși aceasta era de mână cu fiul lor, Bebeto, și fiica ei cea mică, Sarah. Reghe a venit alături de Luca, fiul său cel mare din prima căsnicie, iar acesta a adoptat atitudinea tatălui său și și-a ignorat frații. Întâlnirea copiilor s-a lăsat cu lacrimi, iar Sarah a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relație apropiată. Deși nu s-au mai văzut de mult timp, Luca a păstrat distanța și le-a spus jurnalistilor că nu vrea să comenteze, ci să discute cu fratele său mai mic. „Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu”, au fost cuvintele pe care Luca Reghecampf le-a spus.

luca reactieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Luca face afaceri cu actuala iubită a tatălui său și chiar a a recunoscut că a devenit asociat în firmă, ceea ce nu i-a picat prea mine impresarei. Chiar și așa, Luca a negat că s-a întâmplat așa ceva în 2020, așa cum a acuzat Anamaria Prodan. „O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată”, a declarat în noiembrie Luca Reghecampf,

Luca Reghecampf a crescut în ultimii ani alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat în nenumărate rânduri că îl iubește pe Luca ca pe copilul ei, indiferent de situație.Cu toate astea, vedeta a declarat că Luca și-a apărat tatăl și a stiut tot ce se intampla. ”Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus iniţial, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat luni la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț. Cei doi nu și-au schimbat niciun cuvând în afara sălii de judecată, iar Reghecampf nici măcar nu i-a răspuns la salut soției sale. Sexy impresara a declarat că a ținut neapărat să-i aducă pe copii cu ea la tribunal ca să fie nevoit Reghe să le răspundă acestora la întrebări și să le explice el decizia lui.

 „Noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, spunea Anamaria Prodan la Antena Stars.

Divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf pare fi departe a se finaliza prea curând, întrucât cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord în ce privește bunurile și custodia copilului.