Nu mai există nicio îndoială că frumoasa Catherine, mama a trei copii, adoră să fie înconjurată de prichindei și se descurcă de minune cu aceștia.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute când soția prințului William a vizitat Şcoala Sayers Croft Forest şi Wildlife Garden, din Londra. Discuția dintre ea și o fetiță a fost surprinsă de niște reporteri aflați la fața locului și filmulețul face furori pe rețelele de socializare, unde a devenit viral.

Citește și: Doliu în showbiz! Un fotomodel celebru a murit într-un teribil accident de mașină. Dispariția ei a șocat pe toată lumea

Kate Middleton a devenit mamă a treia oară în aprilie

Kate este întrebată de o fetiţă, pe nume Lanwe,  de ce este fotografiată atât de insistent de armata de fotografi, aflați la eveniment. Ducesa i-a răspuns imediat fără să stea deloc pe gânduri: ”Te fotografiază pe tine, pentru că eşti o fetiţă specială”.

Însă, nu a reușit să o păcălească pe micuță, care i-a răspuns imediat: „Nu, pe tine te fotografiază”.

Ducesa Catherine tot nu a rămas fără replică și a continuat dialogul, precizând:  ”Au venit să viziteze şcoala ta frumoasă”, i-a replicat Kate Middleton.

Kate Middleton a devenit mamă pentru a treia oară în luna aprilie, când a adus pe lume un al doilea băiețel, prințul Louis. De atunci s-a ferit de aparițiile în public și a preferat să stea acasă să se concentreze pe creșterea mezinului.

Kate Middleton, prima apariție oficială în public după ce a devenit mamă a treia oară. A uimit pe toată lumea cu ținuta ei

Citește și: