Daca artista abia acum realizeaza ce s-a intamplat si are sentimente amestecate, chiar regrete, el e ocupat cu cresterea copilului lui dintr-o casatorie anterioara si e deja pe aplicatiile de dating online, agentii matrimoniale moderne.

Imediat ce vestea ca actorul e deja “pe piata”, cautand pe altcineva, chiar daca se pare ca inca nu a iesit cu nimeni, a ajuns in tabloide, cantareata a postat un mesaj nu foarte criptic pe retelele de socializare, in care afirma: “Emotiile (sentimentele) intarziate nu sunt deloc amuzante”.

E clar pentru toata lumea ca artista abia acum realizeaza ce s-a intamplat si ca nu mai formeaza un cuplu cu Channing Tatum.

Cat despre acesta, deja trecut printr-un divort de mama fetitei lui, Jenna Dewan, isi stie foarte clar prioritatile. De fapt, aceasta a si fost problema intre cei doi: fiecare a avut alte prioritati. Ea locuieste in Marea Britanie si adora asta, pe cand el trebuie sa fie in SUA pentru a fi alaturi de copilul sau. In plus, e deja un actor „cu state” la Hollywood.

Ramane de vazut daca pentru actorul de 39 de ani si cantareata de 31 de ani mai e vreo sansa.

Relatia dintre cei doi a ajuns la urechile presei in octombrie 2018, dar a fost facuta publica, cu acordul celor doi, abia in martie anul acesta.

Citeste si: