Samuel (10 ani), fiul lui Ben Affleck și al actriței Jennifer Garner, se afla la volanul unui Lamborghini în Los Angeles, când a lovit un BMW parcat în spatele său. Totul s-a petrecut la o reprezentanță auto, unde băiețelul se afla cu tatăl său și cu partenera acestuia, Jennifer Lopez. Cei doi se uitau la diverse mașini când i-au permis celui mic să se așeze la volanul acelui Lamborghini galben, cu motorul pornit. Samuel a pus bolidul de 225.000 de dolari în marșarier și așa a intrat într-un BMW din spate, scrie Daily Mail. Din imagini se vede cum Ben Affleck și-a liniștit imediat fiul. Și Jennifel Lopez părea destul de relaxată și butona, întruna, telefonul mobil.

PREMIUM EXCLUSIVE Ben Affleck Negotiates With Dealership After 10-Year-Old Son’s Fender BenderSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Reacția lui Jennifer Garner, după ce fiul ei de 10 ani a produs accidentul

Dar cum a reacționat mama puștiului, actrița Jennifer Garner? Se știe că ea și Ben Affleck au avut câteva conflicte din cauza viciilor actorului. Patima lui Ben Affleck pentru poker, droguri şi băutură a exasperat-o pe Jennifer, care în anul 2015 a decis să pună punct mariajului de 10 ani pe care îl avea cu actorul. Cei doi au 3 copii împreună: Violet Anne (16 ani), Seraphina Rose (13 ani) şi Samuel (10 ani).

„Jen nu a fost deloc fericită când a aflat că Ben l-a lăsat pe fiul lor să conducă, mai ales că s-a urcat la volanul unei mașini sport, într-un spațiu închis. Știe cât de periculos a fost și știe că lucrurile ar fi putut lua o întorsătură și mai gravă, așa că este mulțumită că nimeni nu a fost rănit. Jen știe că și Ben a fost foarte supărat din cauza întregii situații. El și-a cerut scuze și i-a spus cât de rău îi pare, iar ea a trecut peste, dar speră că Ben și Samuel au învățat o lecție din toată povestea asta. Jen nu o învinovățește deloc pe Jennifer Lopez, pentru că Ben ar fi trebuit să știe mai bine cât de periculoasă a fost situația”, a povestit o sursă din preajma familie, în exclusivitate pentru thehollywoodlife.com.

Citește și: Jennifer Garner este o femeie ca toate celelalte. S-a aflat într-o situație stânjenitoare, dar a postat totul online. Poti sa arunci cu pietre?

Citește și: Hei, luați-vă o cameră! Jennifer Lopez și Ben Affleck au uitat că sunt în public. Cea mai pasională întâlnire, surprinsă de paparazzi