Marți, în toiul nopții, pe pagina ei de socializare, Ioana a postat un mesaj șocant, în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana afirmă răspicat că a ajuns la capătul răbdării. Cei mai mult bănuiesc că e vorba despre divorțul de Ilie Năstase. Bruneta a mai depus o dată, în urmă cu câteva luni, actele de divorț, dar fostul tenismen a convins-o să nu meargă mai departe cu divorțul.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Ioana Năstase a plecat la Brașov

Surse din apropierea Ioanei Năstase spun că marți a fost chiar ziua cu trei ceasuri rele. „Ioana este foarte supărată și dezamăgită. Nu înțeleg cum un munte de liniște ca ea poate să treacă prin așa ceva. Ea e un suflet bun, blând, nu-i place să se certe cu nimeni, nu am văzut-o dată să ridice tonul și iată cum din nimic poate să iasă un moment atât de urât.

De data aceasta, Ioana nu va mai tolera problemele din viața personală, așa cum s-a întâmplat data trecută. Nu vrea să vorbească despre ce i s-a întâmplat, e încă bulversată.

A plecat astăzi (n.r. miercuri) la Brașov, ca să se liniștească. A avut o noapte cumplită, a plâns foarte mult. Păcat ca trece prin așa ceva, ea e genul de persoană care zâmbește, are bună dispoziție. Păcat”, a dezvăluit, pentru Click! un apropiat de-ai ei.

Reacția lui Ilie Năstase: „Pe mine nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase nu a părut prea impresionat de mesajul publicat de Ioana pe Facebook, ba chiar nu crede că se referă la el.

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun.

Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana.

Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Celebrul regizor Quentin Tarantino e topit după soția lui. Au atras toate privirile la Festivalul de Film de la Roma

Actrița Tania Popa, despre viața în micul orășel de lângă Transnistria și prima impresie atunci când a venit la noi în țară: ”Simt că aici, în România, e casa mea acum”