Cristi Daminuță a vorbit la GSP LIVE despre soția lui, Mădălina, care și-a deschis cont pe platforma OnlyFans.

„Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele de pe OnlyFans. I-am zis: «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e». Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. 

Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a declarat Daminuță la GSP LIVE, citat de gsp.ro.

Cristi Daminuță își susține soția să posteze pe OnlyFans

„Acum e chiar o modă cu această platformă de OnlyFans. Toată lumea cred că o și cunoaște. Nu este ceva greșit, că am început deja să primesc mesaje că, vezi, Doamne, am copii și ce exemplu le dau, dar chiar nu este nimic greșit și marile vedete au acest Only în care își postează tot felul de activități. Chiar nu este nimic greșit. Eu acum o să postez reclame de tot felul la lenjerie intimă sau poze puțin mai picantă, dar în orice caz nimic mai mult decât trebuie”, a mărturisit Mădălina Daminuță, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Mădălina, poreclită Coca, spune și ea că se poate baza pe toată susținerea soțului ei. „El este foarte deschis. Am noroc pentru că este înțelegător, nu are nimic împotrivă, chiar mă susține, este de acord. Nu a fost nici gelos. Nu are de ce. El mă ajută în ceea ce vreau să fac”, a mai spus Mădălina Daminuță.

coca-daminuta-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soția lui Cristi Daminuță, excentrică și la cununia religioasă

În noiembrie 2022, Cristi și Mădălina Daminuță și-au botezat fetița, dar au făcut și cununia religioasă. Voluptuoasa brunetă a avut o apariție spectaculoasă la propria nuntă. Aceasta a făcut furori într-o rochie care i-a pus în evidență corpul. Crăpătura adâncă, până sus, lăsa picioarele la vedere, iar bustiera abia susținea greutatea implanturilor. Mădălina și-a acoperit sânii cu un voal, în timpul slujbei, dar la petrecere s-a dezlănțuit. Cristian Daminuță și Mădălina au doi copii: Dominic și Sibel.

Citește și: Călugărița care a câștigat „Vocea Italiei” a renunțat la cele sfinte și s-a transformat într-o femeie senzuală. Incredibil cum arată acum „măicuța Cristina” și ce meserie are

Citește și: Fata lui Ion Țiriac s-a transformat într-o femeie senzuală. Poze de infarct cu moștenitoarea magnatului, pe plajele din Miami