Un nou scandal la Survivor România. Războinicii au câștigat jocul de imunitate din ediția de luni, 14 februarie și au avut parte de un consiliu liniștit. CRBL a răbufnit atunci când Emil Rengle l-a propus spre eliminare, fiind șocat de alegerea acestuia.

Războinicii au reușit să câștige din nou imunitatea, în ediția de luni, 14 februarie, de la Survivor România 2022. Cei din echipa albastră au avut parte de o revenire spectaculoasă, atunci când Faimoșii crdeau că au jocul asigurat și conduceau cu scorul de 6 la 2.

Soarta jocului s-a decis la ștafetă, acolo unde Alex Delea și Ștefania Ștefan de la Războinici i-au învins pe Faimoșii Elena Chiriac și Marian Drăgulescu.

Faimoșii au participat la un joc de imunitate personală, în urma căruia victorioșii purtători de colan au fost Emil Rengle și Laura Giurcanu.

survivor-lmrSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cei doi i-au votat pe Otilia Bilionera și CRBL spre eliminare, în timp ce ceilalți colegi l-au votat, în majoritate, pe Radu Itu, din cauza problemelor sale de sănătate care-l împiedică să mai intre pe traseu.

CRBL nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Rengle după ce l-a nominalizat spre eliminare, lansând ironii la adresa dansatorului. Fostul câștigător de la „Românii au Talent” l-a „apostrofat” pe artist, numindu-l egoist și reproșându-i faptul că nu a adus multe puncte pentru echipă în ultima perioadă.

Elena și fiica lor îl urmăresc pe CRBL cu sufletul la gură

„La joc suntem toți egali. Am rămas surprins să aflu un vot și la votul colectiv. Referitor la ce a zis Emil, nu sunt de acord cu nimic. A zis ca sunt egoist, că lucrurile nu ne aparțin. Sunt cel mai pasionat de aici de forma de supraviețuire.

Tatăl meu m-a învățat să mă adaptez. Nu îmi place lenea. Când fac eu ceva și e bun, să-și facă fiecare. E ca un tacâm, nu mâncăm toți cu aceeași furculiță.

Dacă am făcut un lucru bun, să și-l facă și ei. Au pretenția să-l shareuiesc cu toată lumea, în timp ce alții stau la soare, CRBL se gândește cum să-mi fac un colțișor din poncho. Ajut pe oricine îmi cere ajutorul. Sunt un om cu un mare defect: sunt atent la detalii. Greșesc, pun la suflet toate nimicurile.

Observ cât stă ăla la soare, cât nu aduce ăla lemne, ăla aduce vreascurile mari, ăla le taie, ăla nu le taie, etc. Nimicurile mă macină și mă ajută să descopăr caracterele colegilor mei. N-am cum să fiu de acord cu ce a spus Emil, că sunt egoist, că nu am adus puncte în ultima perioadă, că nu mai am aceeași forță.

Ce legătură are spusă de Emil, care a adus cele mai puține puncte de când a venit la Survivor? A adus 3-4 puncte, dintre care 2 la quizz. La jocurile unde chiar contează nu aduce puncte. Poate nu e destul de antrenat încă, poate va nimeri și el ce avem de nimerit acolo.

Am avut o altercație cu Emil la joc, m-a făcut recalcitrant. Nu pot să fiu educat de cineva care nu se apropie de nivelul meu de educație, din punctul meu de vedere.”, a spus CRBL la consiliul de la Survivor 2022.

În apărarea lui a sărit în apărarea soțului ei, precizând că soțul ei a adus puncte valoroase pentru echipa Faimoșilor, în timp ce Rengle a adus cele mai puține și nu e în măsură să vorbească.

Imediat după replica soției, Măruță a arătat topul cu concurenții care au adus cele mai multe punct în echipa Faimoșilor, iar CRBL se află printre primele locuri, în timp ce Emil Rengle este pe ultimul loc. Dansatorul are cele mai multe înfrângeri.

În ciuda faptului că CRBL se află în Republica Dominicană, Elena, care stă cu fiica lor în Spania, a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță că astăzi a lansat o nouă piesă a soțului, pe care acesta a scris-o chiar înainte de plecarea în competiție. Intitulată „ Uite, Mamă!”, videoclipul piesei este făcut din imagini de la Survivor.

Elena a mai povestit că ea și fiica ei îl urmăresc pe CRBL cu sufletul la gură pe parcursul competiției și că le-a părut foarte rău că Faimoșii au pierdut în lupta pentru imunitate

„A făcut piesa cu câteva zile înainte să plece în Dominicană și astăzi se lansează. (…) Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere. Am primit foarte multe mesaje pentru el”, a mai spus Elena.