Costin Craioveanu și Mihaela Cernea divorțează după 21 de ani de iubire. Cea care a înaintat actele de separare la tribunal a fost chiar fosta membră de la Class, fără știrea soțului ei. Pictorul a aflat din presă de inițiativa ei, astfel că acum a făcut declarații dure pe rețelele de socializare.

Costin Craioveanu a răbufnit în miez de noapte și a ținut să facă acuzații tranșante la adresa soției sale, după aflarea veștii că vrea să divorțeze.

„Ce a fost a fost…nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic… și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine?… Dacă nu mă iubești… 21 de ani? De când v-am construit case… v-am dus în toate vacanțele în Europa… cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?”, i-a reproșat pictorul Mihaelei Cernea.

Soția lui l-a acuzat de violență în cuplu

Printre motivele divorțului s-ar afla și violența în cuplu, pentru care artista a cerut chiar și un ordin de protecție la Poliție.

Totuși, pictorul precizează că nimic din aceste acuzații nu e real și spune că nu a fost niciodată agresiv cu ea, ci s-au iubit și au făcut doi copii frumoși.

„Eu, Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția, doar am făcut dragoste cu ea. Și are și doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii”, mai spune Costin Craioveanu.

Totodată, Costin Craioveanu a făcut referire și la episodul de pe data de 12 ianuarie, atunci când a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi.

El precizează că pentru familia sa a cerut niște explicații, iar atunci a început să fie lovit cu bestialitate urmând ca acum să nu mai poată să-și folosească mâna dreaptă cu care picta.

„Din când în când, mai și mă apăr de câte un țăran din Sălăjean, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta că mi-au rupt-o în față sălii de fitness… că doar vroiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e vrăjeală! Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt!”, a mai scris el pe rețelele de socializare.

Vezi și Cum arată copiii Mihaelei Cernea de la „Class”. Cântăreața divorțează de soțul ei, după 18 ani împreună

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Victor Slav, Cătălina. Frumusețea s-a moștenit în familie!

Anamaria Prodan l-a arătat pe noul ei iubit: „Este cât se poate de adevărat, voi anunța totul”