Cătălin Botezatu se numără printre cei care au fost plăcut impresionați de modul în care Maria Dragomiroiu arată la 66 de ani. Creatorul de modă a comparat-o pe celebra artistă cu Ileana Cosânzeana și a declarat că fotografiile Mariei sunt demne de pus pe prima pagină a revistelor.

asa-a-pozat-Maria-DragomiroiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mai mult decât atât, Cătălin este de părere că Maria Dragomiroiu reprezintă un exemplu de oferit tinerelor din ziua de astăzi, ea având o frumusețe naturală.

„Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon.

Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.

Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum, care încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor!

Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Maria Dragmiroiu, vacanță de vis în Miami, la finul Gheorghe Gheorghiu

Maria Dragomiroiu se află în vacanță, la Miami. Și-a făcut bagajele și a plecat în vizită la finul său, Gheorghe Gheorghiu. Artista a îmbinat utilul cu plăcutul aici. A susținut concerte pentru românii aflați în SUA, iar atunci când timpul i-a permis s-a bucurat de razele soarelui, nisipul fin și apa oceanului.

Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, însă continuă să fie foarte activă și să susțină concerte pentru cei care îi îndrăgesc muzica. De când a devenit nașa lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a căsătorit în toamna anului trecut, Maria Dragomiroiu se bucură de vacanțe departe de România, în SUA, căci aici locuiește artistul de muzică folk.

Citește și:

Imaginile făcute publice de iubita lui Nick Casciaro după ce artistul s-a întors în Italia

Marian Nistor, de la Savoy, a slăbit 30 de kilograme, la 78 de ani: ”Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om!”