Actorul în vârstă de 45 de ani a reacționat în mediul online după prima zi în care emisiunea sa, ”Ce spun românii”, nu a mai fost difuzată pe post, la Pro TV, fiind înlocuită de show-ul ”Batem palma”, prezentat de Cosmin Seleși.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate”

Cabral s-a referit în intervenția sa în mediul online nu doar la emisiunea pe care a prezentat-o timp de 1.600 de episoade, ci și la cea care a înlocuit-o, având un mesaj clar pentru telespectatori.

”Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă. A intrat în loc “Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional.

Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR. Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate. Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos”, a scris Cabral, semn că încă nu se poate desprinde de emisiune și nu poate conștientiza faptul că, cu adevărat, acum e într-o pauză pentru a fi alături de frumoasa sa familie.

Vezi și Emisiunea lui Cabral, scoasă din grila PRO TV. Mesajul prezentatorului: „Am obosit. O să mă opresc puțin. Puțin mai mult…”

Mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect”

”În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect. Și regret că a fost așa primul val de comentarii. Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face. Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.

Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că “Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.

Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect. Sper să vă uitați la “Batem palma” și să vă placă. Noi… o să ne mai vedem. Pe-aci pe Fb, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet. ?”, a scris Cabral în mediul online.

Citește și:

Așa arată împlinirea! Imagini emoționante cu Pepe și băiatul său, în pijamale asortate

Tragedia care a dat naștere unei prietenii pe viață între Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”