Aceasta a publicat un colaj în care apar două fotografii, realizate la o diferență de 26 de ani și a scris următorul mesaj.


„Pe bune? Voi toți ăștia care comentați că m-am transformat total, că m-am urâțit, ia să vedem dacă aveți tupeu să ziceți că sunt mari diferențele la mine nemachiată!”, a scris Brigitte.

Nicoleta, una dintre prietenele virtuale, i-a lăsat un comentariu dur: „Uită-te în oglindă, de ce ne întrebi pe noi dacă ești frumoasă?

Ahhh m-am prins, tu vrei să auzi de la noi că ești frumoasă și neschimbată… frumusețea interioară contează, dar la felul cum te comporți și urli…. mă îndoiesc că ai așa ceva”.

”Ești penibilă și astăzi wow! Ești atât de ahtiata de atenție că ai face orice😂😂😂daca tot te rogi toată ziua, roagă-te să nu mai fi ambasadoarea penibilului”, i-a scris altcineva pe contul de Instagram.

”Asta e faza. Ca vrei sa te mentii si sa arati ca la 16 ani (te intinzi, te tragi de, bagi fire, acid, toxina, tai, coși iar, iar bagi fire, umfli pometii si toate cele) nu o sa mai arati ca la 16. Nimeni nu mai revine ca la 16 ani.

Si facand astea in EXECES, te caricaturizezi . Adica fața ta nu mai tine pasul cu varsta si cu restul corpului. Pe sub piele daca te cauti ai numai cicatrici de vindecare de la atatea proceduri (chiar si minima invaziva – injectarea) lasa cicatrici care, cand vor fi si ele satule de la atatea nu vor mai accepta si nu vor mai fi compatibile cu ce vei mai baga. Atunci o sa aratati toate ca Donatella.V – Zombie – alien – walking dead-chucky – Frankenstein la pensie . Wtf … o sa fie nasol. Daca nici Donatella nu s-a mai putut repara. Da-ti tu seama”, e un alt mesaj dur primit de vedetă pe contul de socializare.

”Stii care e faza? Ca tu acum nu mai semeni cu nici una din pozele astea doua… te-ai mutilat, eu ma sperii cand te vad in reality la tv, buza ta de sus arata ingrozitor, este mult in afara gurii si nici macar nu se misca cand vorbesti, ti-ai facut ridicare de buza si se vede ingrozitor.

Aratai mai bine in „93 de cel putin 1k x daca ma intrebi pe mn… fara botoxul acela si alte interventii…”, e un alt mesaj primit de soția lui Pastramă.

”Chiar este bine pentru tine, pentru sufletul tău că nu realizezi cum arăți acum”, conchide altcineva.

Probleme cu tiroida?

O altă prietenă virtuală îi atrage atenția că s-ar putea să aibă o problemă de sănătate, sfătuind-o să apeleze la un specialist. ”Draga Brigitte, ai fost vreodată la un dr endocrinolog? Ești ok cu glanda tiroida?

Când te vad în emisiunea vostra draga mie, parca ma vad pe mine înainte de operația glandei. Ma supăram repede, nu aveam răbdare, eram tare sensibila… si de vina era tiroida mea.. 🙁 Poate te ajuta mesajul meu. Va pup cu drag!”.

Vezi și Imagine rară cu Brigitte Pastramă, la 19 ani, înainte de toate operațiile

Citește și:

Dorian Popa, amintiri despre perioada lui de sărăcie cruntă: „Nu aveam bani de chirie și făceam fomica”

A zis ”DA”! Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun! Prima imagine cu inelul de logodnă