Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim, însă artista mai are o fetiță, pe Maya, din fosta căsnicie. Cei doi artiști se bucură de familia pe care și-au întemeiat-o, dar mai ales de liniștea căminului lor. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a vorbit deschis despre viața personală: i-am arătat (n.r. lui Alex Velea) niște poze cu mine de la o ședință foto și mi-a spus ‘încă nu-mi vine să cred că ești nevasta mea’, și-a amintit artista. 

Vezi video: 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Alex Velea și Antonia se cunosc din 2009, fiind doar prieteni. Fiecare dintre ei se afla la sfârșitul relației de cuplu cu un alt partener, amândoi trecând printr-o perioadă nefericită din viața lor. La sfârșitul lui 2012, s-au revăzut, s-au îndrăgostit și și-au dat o șansă: „era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a declarat Alex Velea, potrivit Click.ro.  

La scurt timp după ce a divorțat de Vincenzo Castellano, anul acesta, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Artista și fostul soț italian au încheiat procesul de divorț, după mai mulți ani în care s-au judecat la tribunal. Cei doi au acum o relație de prietenie și au ales să se înțeleagă de dragul fetiței lor Maya. 

Antonia și cei trei copii au petrecut Sărbătorile împreună 

Maya a venit special din Italia, acolo unde locuiește cu tatăl ei, în România pentru a petrece Crăciunul alături de Antonia și cei doi frați vitregi. La masa în familie, nu au lipsit mama cântăreței, Denise Iacobescu, și nici Zanni, protejatul lui Alex Velea și câștigătorul concursului Survivor 2021, scrie Libertatea.ro