Lidia Buble este încurajată în emisiunea Asia Express chiar de iubitul ei, actorul Harlys Becerra, care îi urmărește aventura cu sufletul la gură. Acesta nu se ferește și a făcut totul public pe rețelele de socializare, semn că cei doi nu-și mai ascund relația. El a pus pe Instastory două imagini cu artista și sora ei din timpul competiției, alături de mesajul „Bravo”, fiind foarte mândru de ea.

Harly o urmareste pe LidiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Mai mult, după vacanța superbă din Ibiza cei doi îndrăgostiți se pare că nu au putut să sta departe unul de celălalt și au dat o fugă la Madrid pentru a se întâlni. Ei au pus amândoi imagini de acolo, s-au pozat cu același cățel, într-un bar, iar în una din imaginile făcute publice de Lidia, se vede mâna actorului, ce poartă o geacă de piele neagră. De asemenea, și Harlys a scris pe o poză mesajul 9.11, pe care l-a folosit și Lidia, în urmă cu trei săptămâni, iar actorul a comentat că este un număr norocos.

Harlys Becerra o răsfaţă pe celebra blondină ori de câte ori are ocazia. Recent, bărbatul i-a gătit partenerei sale, iar Lidia s-a mândrit cu preparatele pe reţelele de socializare.

Lidia a mai postat o imagine cu el în urmă cu câteva săptămâni, dar i se vedea doar tatuajul de pe ceafă, dar nimeni nu a știut cine e.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.