După ce Nick s-a pozat alături de Loredana Groza de sărbători, iubita italianului a avut prima reacție. Ea a făcut un video special pentru tânărul artist, exprimându-și regretul că nu a putut fi alături de el atunci când a împlinit 32 ani.

Maria Sacchi, frumoasa iubită a lui Nick Casciaro, a făcut recent o postare pe Instagram pentru iubitul ei cu ocazia zilei sale de naștere. Câștigătorul X Factor a împlinit 32 de ani și, deși Loredana se pare că a fost prima care i-a urat “La mulți ani!”, Maria a făcut un video special cu imagini cu ei doi de-a lungul anilor. Sunt imagini de la repetiții, în care Mery își exersa dansurile alături de Nick, poze de la X Factor, dar și fotografii cu ei din vacanțele pe care le-au petrecut împreună, dar și din intimitatea casei lor, în ipostaze tandre.

nick si iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nick și Loredana au petrecut sărbătorile în Poiana Brașov

La descrierea postării, frumoasa iubită a cântărețului a scris în italiană: “La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”.

Nick s-a emoționat foarte tare și a mărturisit chiar el că i-au dat lacrimile. I-a răspuns cu mai multe inimioare, alături de mesajul: „Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”.

Se pare că tânăra este îndrăgostită nebunește de cel care a devenit acum celebru și în România după ce a câștigat X Factor, dar acesta a ales să petreacă sărbătorile de iarnă în România cu Loredana Groza.

Loredana a postat recent o serie de fotografii cu Nick Casciaro, poze care demonstrează legătura strânsă dintre cei doi și prietenia pe care au legat-o, alături de mesajul: „La mulți ani, Nick. Te iubesc”. Cei doi se află în Poiana Brașov unde au susținut mai multe concerte.