Vestea despărțirii celor doi a fost confirmată de milionarul Paul Mantea, care a și ajutat-o pe Monica atunci când a ales să se mute în America.

Contactat de reporterii Impact.ro, fostul soț al vedetei, Irinel Columbeanu, s-a arătat total surprins de aflarea acestei vești.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Despărțirea Monicăi de Mr. Pink i-ar putea schimba din nou viața Irinei, fata acesteia și a lui Irinel Columbeanu. Copila se mutase cu mama ei și se transferase la o școală în America, unde era printre elevii fruntași la învățătura.

Momentan, aceasta este în vacanță, fiind plecată cu mama ei, care se află în Dubai, acolo unde locuiește Ramona, sora sa mai mică. Fostul soț al Monicăi, Irinel Columbeanu, s-a arătat șocat de o asemenea veste.

“Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru, cum că s-ar fi despărțit.Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

Irinel Columbeanu se bucura că fiica sa a ajuns în America

Într-o intervenție televizată de la Kanal D, Irinel Columbeanu le spunea tuturor că își dorește ca fiica sa și a Monicăi să aibă parte de tot binele din lume și că se bucură că are oportunitatea de a studia în America. „Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi.

Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă.”, a transmis Irinel Columbeanu.

Locuia într-o vilă de 3,5 milioane de dolari

Monica Gabor și miliardarul chinez Mr. Pink s-au iubit cu foc nu mai puțin de 10 ani. El i-a pus lumea la picioare pe ”tărâmul făgăduinței”, iar ea îl vedea bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească.

Moni, fata venită din Bacău în Capitală, devenită apoi doamna Columbeanu, trăia visul american după un divorț cu cântec, la volanul limuzinelor de lux din garajul asiaticului și în vila de 3,5 milioane de dolari.

Vezi și Prima declarație după ce s-a aflat că Monica Gabore s-a despărțit de Mr. Pink: „ Da, e adevărat”

Citește și:

Dovada clară a despărțirii! Cum a apărut Reghecampf în public, după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează

Îți dai seama cine e? Stresul și problemele cauzate de divorțul urât prin care trece și-au pus amprenta pe trupul artistei