Gina Pistol a declarat în nenumărate rânduri că își dorește foarte mult să devină mamă, iar prieteni apropiați susțin că ea ar fi în prezent însărcinată și că peste șapte luni ar deveni mămică. Cu toate acestea, vedeta TV și Smiley nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect, însă frumoasa blondă a avut o primă reacție.

Imediat după ce au apărut aceste zvonuri, Gina a postat mai mult imagini cu ea în care se filmează în diverse ținute, având cadre mai multe pe burtică, reușind astfel să închidă gurile tuturor. Deși pare că a luat puțin în greutate, iubita lui Smiley are abdomenul plat și nici urmă de burtică de gravidă.

Gina-in-vacanta-cu-SMileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Smiley și Gina Pistol formează de trei ani unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi, iar blonda nu a ascuns că-și dorește să devină mamă, ba chiar și să se căsătorească.

Vrea să-i poarte numele lui Smiley

Într-un interviu pentru tabloidul Cancan, Gina a dezvăluit că așteaptă să fie cerută în căsătorie și că va vrea să ia numele iubitului ei, după ce vor merge în fața altarului. Astfel, îndrăgita blondă se va numi Maria, dacă se va căsători cu Smiley.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă, înseamnă că o să-i port numele. Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume… mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională, a spus Gina Pistol.

Citește și:

Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Paul Ipate. Fanii s-au topit

Cura de slăbire cu lactate, explicată de Ioana Ginghină: ”Veți pierde spectaculos în greutate și nici nu vă veți înfometa”