Cântăreața de muzică populară a fost invitată la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV și a șocat telespectatorii cu o serie de declarații jignitoare la adresa Gabrielei Cristea, cea de-a cincea nevastă a fostului ei soț, Marcel Toader, Maria fiind a șasea.

Pusă să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea, Maria Constantin a răspuns extrem de nepotrivit, fără să se gândească la consecințe: ”Este cea de-a cincea nevastă, este grasă și Marcel spunea că este o femeie foarte rea”, a spus aceasta, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Maria Constantin și Gabriela Cristea au fost căsătorite cu Marcel Toader

Gabriela Cristea a reacționat după declarațiile Mariei Constantin, dar a preferat să fie diplomată și să punp punct scandalului, spunând clar că nu e deranjată de declarațiile unei femei pe care nici nu o cunoaște. “Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puțin ce a spus. Am alte preocupări, e ziua fetiței mele. Nu este nici prima, nici ultima care a făcut și o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunț lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a declarat Gabriela Cristea, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ulterior, văzând că declarațiile ei fac vâlvă, Maria Constantin a încercat să se scuze și a revenit cu precizări, în care a ținut să sublinieze că nu ea a zis lucrurile acestea despre Gabriela. “Nu pot să cred că dintr-o simplă chestie a explodat așa cutremur în showbiz. Eu, ce am spus, am spus din spusele altora, eu nu o cunosc personal. Atât am apucat să zic, că a luat în greutate. Eu am spus că fostul soț asta îmi spunea despre ea, că e o femeie rea. Marcel îmi povestea deseori despre ea și nu numai despre ea!”, a mai declarat Maria Constantin.

Citește și:

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica cea mare a fostului principe Nicolae! Are deja 5 ani

Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public. Cum a reacționat fiica ei când a auzit dorința mamei ei?