Sătul de comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare, George Burcea a răbufnit și și-a pus fanii la punct.

„Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc… Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii lui.

 

George Burcea a declarat în emisiunea Agentul VIP că dacă vor divorța, soția lui, Andreea Bălan va face cu siguranță anunțul oficial, pentru că se pricepe mai bine la astfel de lucruri. Însă, de atunci artista nu a făcut nicio declarație oficială, ci o oferit informații ca răspunsuri la unele comentarii pe care le-a primit de la fani. În unul dintre răspunsurile ei, în care era întrebată de George Burcea, artista a scris: „Nu mai suntem împreună”.

 

Actorul George Burcea, care s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan,  a lansat o campanie a lansat o campanie împotriva violenței domestice, în care a dezvăluit că a crescut intr-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină, iar tatăl lui o bătea în mod repetat pe mama lui.  S-a aflat ulterior că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit.

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Citește și: