Irinel Columbeanu a lansat pe data de 15 decembrie o carte în care vorbește despre viața personală tumultoasă și despre femeile care i-au fost alături de-a lungul timpului.

Monica Columbeanu nu a fost deloc deranjată de cuvintele scrise în filele cărții. Mai mult, ea îl susține pe fostul afacerist în promovarea acesteia și, recent, a distribuit pe conturile personale un link care face trimitere către site-ul de unde poate fi achiziționată cartea. Gestul ei ogloindește un sprijin total, asumat pentru fostul soț.

Irinel Columbeanu și-a lansat cartea săptămâna trecută, iar la eveniment au fost prezente foarte multe persoane. Afaceristul recunoaște că nu se aștepta ca volumul să aibă așa un ecou răsunător.  

Monica Gabor nu i-a putut fi alături fizic, însă i-a transmis un mesaj de susținere, împreună cu fiica sa, Irina, direct din Statele Unite ale Americii. Chiar dacă au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor reușesc să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor.

„Nu mă așteptam să fie atât de mulți care să fie interesați de carte. Vânzările sunt cu mult peste așteptările mele și ale editurii.

Am programate câteva sute de exemplare să le dau autografe personale. Totul e interesant, nou”, a declarat Irinel Columbeanu.

Romanița Iovan i-a lăsat pe toți cu gura căscată la lansarea cărții

Romanița Iovan a fost prezentă la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu și a făcut un gest care l-a surprins pe afacerist și nu doar pe el. Afacerista a vrut un autograf personalizat de la fostul ei partener și s-a așezat lângă el pentru a-l felicita. 

Ceea ce l-a uimit pe omul de afaceri a fost pixul pe care aceasta i l-a oferit pentru a semna autograful. Nu era doar un simplu instrument de scris, ci un pix pe care însuși Irinel Columbeanu i l-a oferit Romaniței Iovan cu mult timp în urmă și pe care ea l-a păstrat în tot acest timp!

Vezi și Irinel Columbeanu și Monica Gabor au făcut în sfârșit partajul, la 10 ani de la divorț. Ce au avut de împărțit

Citește și:

Ileana Lazariuc devine mai frumoasă pe zi ce trece. Cele mai recente imagini cu ea au cucerit internetul

Interviu EXCLUSIV Radu Dumitrescu: ”Sunt efectiv opusul a ceea ce înseamnă „vedetă”