Fanii au fost în extaz la concertul lui Smiley, luni seara, unde l-au aclamat și au cântat împreună cu el. Însă, artistul a fost extrem de emoționant pentru că o parte din familia lui a venit să-l vadă pentru prima dată pe scenă. Este vorba despre bunica cântărețului, care a participat pentru prima dată la un concert al nepotului ei.

″Întotdeauna am emoţii foarte mari când sunt la Piteşti şi având în vedere că e prima oară când bunica mă vede pe scenă. Ai mei şi-au dorit să cumpere bilet la concertul meu, deşi îţi dai seama că aveam invitaţii pentru familia mea”, a spus Smiley pentru Știrile Pro TV.

62000656SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Bunica lui Smiley a fost foarte încântată de concert

Bunica artistului a fost foarte încântată de prestația nepotului ei. „A fost nemaipomenit de bine, simţeam că zbor, plutesc. M-am bucurat din tot sufletul meu și ce a spus este adevărat”, a spus bunica artistului.

„Am cântat toată familia cu el acasă. Pentru că aici ne simțim noi chiar ca acasă. Ne bucurăm că a ajuns cu acest spectacol și la Pitești”, a spus și mama lui Smiley, care în timpul spectacolului a fost văzută în timp ce cânta, alături de fiul ei.

Turneul “Confesiunea” al  lui Smiley, se va încheia duminică, la Constanța.

Foto: Știrile Pro TV

Citește și: