Pe contul de Instagram al lui Răzvan Simion a fost postată o fotografie în care Lidia e îmbrăcată într-o rochie albă, iar pe cap poartă o coroniță de flori. Comentariul postat la fotografie e simplu și grăitor. <<Say „I DO!”…>>.

Say „I DO!”…

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on


Prin urmare, Lidia Buble ori tocmai a fost cerută de soție ori instantaneul e de dinainte de momentul în care cântăreața a spus ”da”, devenindu-i soție.

De altfel, fanii au și început cu felicitările la această postare. ”Vă spunem felicitări?????”, ”Felicitări, dragilor, să aveți parte de tot ce e mai frumos in viață!” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii celor doi, deloc puțini la număr.

Într-o altă poză postată pe rețelele de socializare apar o sticlă de șampanie, pahare, dar și căpșuni cu ciocolată. Să fie acesta festinul de după momentul cel mare? Orice scenariu rămâne deschis până când cei doi vor face marele anunț.

sampanie si capsuni

Casă de piatră, fericire și soare în priviri în fiecare zi din restul vieții voastre!” – le urează un fan.

Răzvan Simion și Lidia Buble se află în prezent în vacanță în Maldive, unde petrec cipe de neuitat, judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare.

 

Razvan Simion Lidia BubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație de mai bine de doi ani. Matinalul de la Antena 1 a divorțat în 2016, la notar, de femeia care i-a dăruit doi copii, pentru a fi cu artista.

Vezi și Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Răzvan Simion: „Voi fi o mireasă non-conformistă”

Citește și: