Matinalul de la Antena 1 și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de iubita lui, într-o locație de vis. Cei doi au plecat într-o vacanță în Seychelles, iar imaginile cu cei doi de acolo au cucerit internetul.

Daliana Răducan, o apariție extrem de discretă, a profitat de ocazie și i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj superb de dragoste. Cei doi au postat aceeași fotografie, în care Răzvan o ține de mână pe iubita lui, îmbrăcată în costum de baie, pantaloni roșii și cu un sacou elegant roșu. Însă, la descrierea imaginii, Dalina a scris pentru iubitul: „Ține-mi dragostea în palmă”, făcându-i cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Cei doi sunt foarte frumoși împreună și deși era ziua lui Răzvan, Daliana a primit cele mai multe complimente, fanii fiind uimiți de eleganța ei, dar și de abdomenul bine lucrat. „Ce finuta esti si atat de stilata ”, „Ce stilata este dommisoara! ”, „Ce frumoşi sunteți”, „O brunetă superbă‼️🔥 Sunteți perfecți‼️”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

razvan in vacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Răzvan Simion și iubita lui postează destul de rar imagini cu ei împreună, iar această fotografie i-a luat pe mulți prin surprindere. Cei doi au publicat pe conturile lor de socializare din vacanța și câteva imagini cu peisaje superbe din Seychelles.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație din ce în ce mai serioasă. Cei doi formează un cuplu discret și își păstrează povestea de dragoste, pe care o trăiesc de aproape un an, departe de ochii publicului. La începutul lunii iulie, prezentatorul TV și partenera lui au fost într-o altă vacanță, în Grecia.

Citește și:

Melanie Griffith e de nerecunoscut. Operațiile estetice nereușite și abuzul de alcool își spun cuvântul

Violeta, imagine rară alături de tatăl ei, Ștefan Bănică: „O fetiță dulce…”