În luna aprilie a acestui an, atunci când Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost plecați în vacanță, în Japonia, au existat câteva zvonuri potrivit cărora cei doi îndrăgostiți s-ar fi căsătorit. Răzvan Pascu le-a urat atunci celor doi „Casă de piatră!”, iar fanii s-au gândit imediat că cei doi și-au legat destinele în Japonia.

Răzvan Simion a făcut lumină cu privire la acest subiect, menționând că evenimentul nu a avut loc și că se va întâmpla la anul. Nu a vrut însă să dezvăluie dacă petrecerea va fi în București, sau în Reșița.

„La vârsta mea, statornicia e o chestiune care ar trebui să te definească. La anu se întâmplă, te anunțăm, îți dai seama.

Nu putem să vă destăinuim aceste aspecte (n.r, despre locație), dar se lucrează intens la o nuntă. Depinde cum o să ne iasă calculele. Oamenii nu mai organizează nunți, oamenii fac calcule, e ca un business ăsta.”, a spus Răzvan Simion.

În orice caz, organizarea evenimentului e în toi, a mai spus el. Nimic nu e grăbit, ci firesc, așa cum ar trebui să se întâmple. Cei doi au o relație de peste trei ani, iar cererea în căsătorie a avut loc anul trecut, când Daliana a spus, bineînțeles, ”da”.

Răzvan Simion, despre planurile de viitor cu Daliana. Ce spune despre mărirea familiei

”Nu cred că mai suntem la vârsta aceea, Remeo și Julieta”

Cererea în căsătorie nu a fost una spontană în niciun caz, ci una pregătită cu mult timp înainte, până la cel mai mic detaliu, a mai spus prezentatorul TV.

”Nu cred că mai suntem la vârsta aceea, Remeo și Julieta, să nu știe familia ce și cum, a fost o cerere de căsătorie făcută într-un mod profesionist și ca la carte, cu un shooting înainte, cu oameni care au girat cu prietenia lor și cu business-urile pe care le conduc și urmează într-un mod firesc și o nuntă pe care deja o organizăm și despre care o să vă spunem la momentul potrivit, cu siguranță la anul, nu anul acesta.

Anul acesta avem multe lucruri în plan, multe și diverse”, a spus Răzvan Simion pentru Spynews.ro.

Toate acestea se întâmplă pentru că este relația perfectă, a mai spus el și pentru ego.

“Eu să zic că nu e relația perfectă? Nu! E relația perfectă așa cum ne-am construit-o noi, e perfecțiunea așa cum am gândit-o, desenul pe care l-am făcut, arhitectura pe care am construit-o, ca să mă leg și de meseria logodnicei mele”, a declarat Răzvan Simion.

Cum și-a sărbătorit iubita Răzvan Simion? Iată ce surpriză i-a pregătit de ziua ei

Potrivit acestuia, îi leagă foarte multe pasiuni comune. “Avem pasiuni comune, pentru frumos, design de interior și pentru artă, în general. Ea a făcut și o școală în sensul acesta, la mine este la nivel de hobby.

Ne bucurăm când ne facem vacanțe în locuri în care avem cu ce să ne încărcăm, ce să vizităm. Am fost în Japonia, care este cel mai mare loc de joacă al arhitecților din lumea aceasta. Ea s-a simțit ca un copil într-un magazin de dulciuri, dar și mie mi-a plăcut la nebunie. Era arhitectura viitorului pe oriunde te uitai, artă contemporană cât puteai să înghiți.

Suntem în drum spre un alt loc senzațional, vara aceasta ajungem la New York, care este tot în zona aceasta. Pasiunile noastre sunt acolo, adică design, arhitectură, frumos, concerte, musical, operă, teatru. Sper să le pot face pe toate în vara aceasta”, a mai spus el.

Legat de programul lor, iată cum se împacă acesta. ”Nu este o discrepanță foarte mare. Programul este OK. Ea e mai mult pasăre de noapte, lucrează mai bine noaptea, eu nu am cum, deși aș vrea. Nu e o diferență mare. Ne unesc pasiunile, este și normal să se întâmple asta.”, a continuat matinalul.

Despre zvonurile că ar fi deja căsătoriți

Prezentatorul TV s-a referit și la zvonurile conform cărora ei sunt deja căsătoriți.

”A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs.

Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r., nunta)

Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așază și le gândește cu mult timp înainte. Totul este stabilit, de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede. (râde)”, a mai spus el.

razvan-si-femeile-din-viata-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Câte costume are în șifonier prezentatorul TV

Când vine vorba despre costumația lui de la nuntă, Răzvan Simion poate foarte bine nici să nu meargă la cumpărături. Are destule costume în garderobă. Prezentatorul TV a declarat că are aproximativ 40 de costume în șifonier.

”Și când călătoresc, tot la costum călătoresc, că nu mai am… Am renunțat la toate lucrurile care nu mă reprezentau (…) Am vreo 40 de costume din care să aleg. Nu mă compar cu domnii care umblă la 150-200, ei au și bani mulți.”, a mai spus Răzvan Simion.

Vezi și Răzvan Simion și Daliana Răducan, doi ani de iubire. Cum l-a schimbat misterioasa arhitectă pe matinalul de la “Neatza”. Ce a anunțat acesta

Citește și:

Marina Almășan, dezvăluiri despre relația tumultoasă cu Victor Socaciu: “Aici a început, de fapt, marea trădare!” Ce a rugat-o pe ”cealaltă femeie”

Madonna a fost externată. Cum se simte artista de 64 de ani, după ce a văzut moartea cu ochii