Cu această ocazie, prezentatorul TV a dat publicității mai multe fotografii cu Ianca, în diverse etape ale vieții. De asemenea, Răzvan Simion a transmis și un mesaj plin de emoție cu ocazia aniversării fiicei sale.

18-ani-diferentaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor.

Pentru Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a urmat o relație cu cântăreața Lidia Buble. Cei doi și-au spus însă adio după o relație de cinci ani.

În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Cum o alintă matinalul pe fiica lui

”S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel!

La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, a transmis Răzvan Simion pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Și Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, a transmis un mesaj în mediul online de ziua de naștere a fiicei sale: ”Fetița mea frumoasă și bună, te iubesc nespus, dincolo de cuvinte, inima ta e în inima mea pentru totdeauna, iar brațele mele iți vor fi mereu cuib atunci când vei vrea să-ți odihnești zborul. La mulți ani, dragostea mea ❤️! # 18 ani”.

Vezi și Cum și-a sărbătorit iubita Răzvan Simion? Iată ce surpriză i-a pregătit de ziua ei

Citește și:

VIDEO Ramona Olaru și Maria Constantin au spus „DA”. Cum și unde au fost cerute în căsătorie cele două vedete

Divorț răsunător în showbiz. Miliardarul de 91 de ani s-a despărțit de celebra actriță. Cu ce a rămas aceasta