Răzvan Simion nu a suferit prea mult după Lidia Buble. Acesta deja se afișează în public alături de noua lui cucerire, semn că artista e deja istorie în viața matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion se reface rapid după fiecare eșec amoros. A divorțat de Diana în urmă cu cinci ani, pentru a se refugia în brațele Lidiei Buble și la fel de repede a uitat-o și pe artistă.

Cei doi și-au anunțat despărțirea în luna iulie, iar la scurt timp a fost surprins de jurnaliștii de la Libertatea.ro, alături de o brunetă cu o siluetă de manechin, într-o vacanță romantică la Istanbul. Acum Răzvan nu se mai ascunde și se afișează în public cu noua lui iubită. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Cancan la un restaurant din cartierul Floreasca, de unde au ieșit ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți.

Razvan Simion Lidia BubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Se pare că este aceeași femeie cu care Răzvan a fost fotografiat la sfârșitul verii, pe terasa Hotelului Swissotel, din Istanbul.

Răzvan se pare că a renunțat la blonde și s-a întors iar la brunete. Mai mult, mulți au sesizat că noua sa parteneră seamănă izbitor de bine cu fosta soție, Diana, care a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și se pregătește de nuntă. Amândouă sunt brunete, minione și cu părul de lungime medie.

Citește și:

Actorul Vladimir Găitan a murit. A fost chinuit mulți ani de o boală incurabilă. S-a stins cu un dor imens după fiul și nepoțica lui

Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre Anca Serea după ce a devenit mama a șase copii: „Nu cred că e chiar pe craca ei”

Vezi şi Marele Bazaar, Istanbul – curiozități despre una dintre cele mai vechi piețe din lume!