Ioniță și Viorica de la Clejani au fost invita’i în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a promova piesa nouă pe care au lansat-o în colaborare cu artistul Connect-R. Totuși. Cei doi au făcut noi dezvăluiri despre fiul lor, Fulgy, care în ultima vreme are probleme cu oamenii legii, iar întrebarea lui Răzvan Simion a șocat pe toată lumea.

Fulgy este implicat într-un scandal de zile mari după ce a fost surprins de către autorități în timp ce era sub influența unor substanțe interzise chiar la volan și apoi a fost implicat în mai multe scandaluri. Ioniță și Viorica de la Clejani au rupt tăcerea și au decis să vorbească despre decizia lui Fulgy de a se face remarcat printr-un scandal ce a șocat o țară întreagă. Ei au mărturisit că nu sunt deloc de acord cu tot ce face fiul lor, dar vor fi alături de el chiar și în clipele extrem de grele.

„ Pentru mine este foarte greu. Sunt mama lui, o să am grijă de el până când o să închid ochii pe acest pământ. Sunt mama lui. În fața lui Dumnezeu o să am grijă de băiatul meu zi de zi”, a mărturisit Viorica.

„Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending.’ Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el.”, au mai spus cei doi.

razvan-simionSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Reacția lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani după ce s-a scris că fiul lor a fost internat

Fulgy a fost prins drogat la volan

Șocat de reacția lor, Răzvan Simion nu s-a mai abținut și i-a pus lui Ioniță o întrebare ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Ca tată, nu te-ai gândit să îi tragi două perechi de palme?”

Prezentatorul de televiziune a fost curios să afle dacă artistul a vrut să reacționeze violent în momentul în care a observat tot ce face Fulgy.

Încurcat de întrebarea lui Răzvan, Ioniță de la Clejani i-a răspuns: „Ca tată i-am spus că nu sunt de acord cu el, trebuie să se oprească. I-am zis că este prea mult, a reușit ce și-a propus, dar trebuie să se oprească. Noi avem grijă de el. (…) Îmi cer scuze dacă Fulgy a deranjat pe cineva prin modul său de promovare, nu suntem în America, mă ocup de el încât să se oprească”.

Imediat a intervenit și Viorica de la Clejani, care i-a luat apărarea fiului ei.

„Dacă făcea o crimă, mergea la pușcărie. Dacă făcea ceva, se certa cu legea. (…) Eu nu gândesc în modul ‘eu te-am făcut, eu te omor’. Eu mă gândesc că eu te-am făcut, eu am grijă de tine. (…) Eu nu pot să îl las pe Fulgy, să îl răstignesc pe cruce.”, a fost dialogul purtat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fulgy, fiul Clejanilor, pe numele real, Dan Constantin Fulgeraș Manole, acesta are 23 de ani, iar potrivit studiilor pe care le-a făcut, este pianist și chitarist.

Cu doar o săptămână în urmă, Fulgy a fost prins la volan în timp ce se afla sub efectul substanțelor interzise. Oamenii legii i-au deschis dosar penal, dar Fulgy a făcut spectacol și la Institutul de Medicină Legală, acolo unde a fost dus pentru prelevarea de probe biologice.

Citește și:

Numele ales de ducii de Sussex pentru fiica lor a iscat controverse. Ce spun experții regali despre gestul lor

Nimeni nu a știut asta până acum! Cum arată sprâncenele Lorei atunci când nu este machiată: Nu mă pensez niciodată, le rad!”