Luna trecută, Ianca Simion a împlinit 17 ani, iar de aproximativ un an tânăra are un iubit pe nume Marco, de care pare foarte îndrăgostită. Ianca i l-a prezentat deja pe Marco tatălui său, iar cei doi au deja o relație bună, nefiind la prima întâlnire.

Recent, aceștia au ieșit în formulă completă în oraș și au imortalizat momentul. Pe una dintre rețelele de socializare, Răzvan Simion a postat o fotografie alături de iubita lui, de cei doi copii din căsnicia cu Diana Simion, dar și de Marco, iubitul Iancăi. „Serile noastre”, a scris prezentatorul pe Instagram.

poza-care-spune-totulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Răzvan e cu siguranță fericit că a reușit să-i aducă laolaltă pe toți cei dragi. În plus, faptul că și iubita lui a participat la întâlnire e un semn că relația lor a trecut deja la un alt nivel.

După despărțirea de Lidia Buble, în viața lui Răzvan Simion a apărut Daliana Răducan, cu care prezentatorul are deja o relație solidă, fiind împreună de aproximativ un an.

De asemenea, se pare că și Ianca și Tudor au o relație bună cu iubita tatălui lor. O dovadă în acest sens este faptul că fac poze cu tânăra. De menționat e faptul că, pe parcursul relației de cinci ani cu Lidia Buble, n-a apărut nicio poză publică în care să fie Lidia Buble în compania copiilor lui Răzvan Simion.

Vezi și Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a căsătorit! Cine este cel care i-a devenit soț

Citește și:

Însărcinată cu gemeni a născut prematur: un băiețel și o fetiță. Mesajul sfâșietor al vedetei PRO TV

Interviu EXCLUSIV Mihaela Bilic: ”Trebuie să începem să ne pese în mod real de noi!”