Printre invitați din ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, au fost și niște băieți practicanți de fitness, care și-au etalat mândri mușchii. Apoi, în platou au ajuns și dansatoarele de la Happy Dance, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care le-a intervievat nimeni altul decât Răzvan Simion. Întrebate dacă au savurat și ele momentul anterior, fetele au spus că nu s-au uitat pentru că și ele au bărbați cu pătrățele acasă, dar că s-au uitat la el, că e din ”generația mai veche”.

Răzvan însă, fâstâcit, a zis că nu e un compliment pentru el, că e ca și când ar merge la Antipa, lăsând de înțeles că s-a simțit jignit.

”Avem acasă (n.red. bărbați cu mușchi), am preferat sa ne uitam la tine”, i-a zis una dintre fete lui Răzvan.

”Mi se zbate un ochi”, a reacționat apoi Răzvan, la această mărturisire.

”Stai linistit, ca nu era un compliment pentru tine, au zis că au așa bărbați cu mușchi acasă, și s-au uitat la tine ca la un dinozaur”, i-a zis și Dani lui Răzvan, după ce una dintre fete a spus că se uită la Răzvan că e ”din generația mai veche”.

Răzvan Simion este unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz. El nu-și arată deloc vârsta și se pare că e râvnit de multe femei. Imediat după despărțirea de Lidia Buble, cu care a fost împreună timp de cinci ani, matinalul de la Antena 1 nu s-a bucurat prea mult de burlăcie, ci a început să se afișeze de noua lui iubită, Daliana Răducan, care e mai tânără cu 11 ani.

Citește și:

Un nou divorț la Hollywood? Celebra regizoare și actorul nu ar mai forma un cuplu

Ea e cântăreața de muzică populară care a intrat în moarte clinică într-un spital din Serbia. Dezvăluiri terifiante despre lumea de dincolo: „Mă luptam cu ceva”