Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și prezentatorul TV pare îndrăgostit lumea. Recent, prezentatorul a publicat o fotograie realizată chiar de fiica lui, în care apare alături de iubită, iar mesajul Iancăi i-a pus pe toți pe gânduri.

Răzvan Simion a publicat pe contul său de Instagram o imagine foarte frumoasă în care apare privindu-și iubita. Prezentatorul a precizat că cea care i-a fotografiat a fost fiica lui cea mare.

În fotografie Răzvan Simion și Daliana Răducan apar privindu-se reciproc, stând la masă, ea purtând o pălărie și o geacă din piele, iar prezentatorul purtând un sacou alb.

„Viața începe acolo unde se termină frica”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei.

cea mai frumoasa imagine cu daliana si razvanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Aceeași fotografie a fost postată și Daliana Răducan pe contul său de Instagram, cu descrierea „Limbaj nonverbal”.

Răzvan Simion este tatăl a doi copii, pe care îi are cu fosta lui soție, Diana Simion. Tudor Simion a împlinit de curând 13 ani, iar Ianca Simion este o superbă domnișoară în vârstă de 17 ani, iar cei doi se înțeleg de minune cu partenera tatălui lor. Drept dovadă stă mesajul fiicei lui Răzvan pe pagina Dalianei, care i-a pus pe mulți pe gânduri.

„Familie frumoasă”, a scris fiica prezentatorului TV în dreptul fotografiei. Daliana Răducanu i-a răspuns tinerei prin emoticoane cu îmbrățișări. Mesajul tinerei i-a pus pe mulți pe gânduri, aceștia întrebându-se dacă Răzvan și Daliana au făcut pasul cel mare și au mers în fața altarului.

„Foarte potriviți, frumoși,la chip și suflet!”, „Perfect! Sunteți minunați!”, „Oameni faini fotografiați de un copil superfain”, „Foarte potriviți!”, „Minunați”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani, în comentarii.

De obicei e discret cu viața personală, dar iată că matinalul a dat din casă, vorbind despre relația cu iubita lui, Daliana, în vârstă de 29 de ani.

Potrivit acestuia, relația e una deja foarte serioasă. Se potrivesc și se completează cum nu se poate mai bine și au planuri mari de viitor, în care intră inclusiv copiii. Prezentatorul TV în vârstă de 40 de ani, tată a doi copii, ar vrea să aibă cu Daliana măcar un copil.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, conform Spy News.

Și semn că chiar așa stau lucrurile, Daliana a fost surprinsă inclusiv în prezența copiilor prezentatorului TV.

Răzvan Simion, despre relația cu fosta soție și Lidia Buble
Răzvan Simion și Diana, fosta sa soție, au divorțat în anul 2015, iar ulterior prezentatorul TV a avut o relație cu Lidia Buble, însă nici aceasta nu a mers. Chiar dacă nu a mai reușit să continue povestea de iubire, Răzvan Simion a mărturisit în același podcast că e recunoscător pentru faptul că le-a cunoscut.

Prezentatorul TV a mărturisit că nu regretă deloc că le-a cunoscut pe Lidia Buble și pe fosta sa soție, căci de la fiecare a avut ceva de învățat și a reușit astfel să se formeze el ca om și să se descopere.