Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu foarte discret. După despărțirea de Lidia Buble, el și-a găsit fericirea în brațele frumoasei brunete și pare mai îndrăgostit ca oricând.

De ziua Dalianei Răducan, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a făcut iubitei sale o mare surpriză și a răsfățat-o cu o mini-vacanță romantică în Veneția.

El a făcut publică o poză extrem de pasională în camera unui hotel din vacanța lor din Italia. Cei doi apar îmbrățișați în fața oglinzii, iar la descrierea imaginii Răzvan i-a făcut Dalianei o adevărată declarție de dragoste: ”Din multe vieți… mulți ani pentru această viață!”. Matinalul a vrut astfel să marcheze aniversarea iubitei sale. Daliana a împlinit 31 de ani.

Razvan, vacnata in venetiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce doi au sărbătorit aniversarea brunetei într-un cadru romantic, o mini-vacanță departe de București și s-au bucurat de plimbări în natură. Îndrăgitul prezentator TV pare extrem de fericit lângă Daliana, părând că și-a găsit sufletul pereche.

La scurt timp, a venit și mesajul brunetei, care se declară, de asemenea, o femeie împlinită și fericită.

”Doar bine… 31 de ani, azi”, a scris și Daliana Răducan pe Instagram, într-o postare în care l-a etichetat pe matinalul de la Antena 1, ciocnind și un pahar de șampanie fină în natură.

Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion, a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, aceasta activând ca arhitect și designer de interior.

Citește și:

L-a iertat, dar există ceva ce nu i-ar ierta niciodată Oana Roman lui Marius Elisei. Vedeta a pus piciorul în prag

Gabriela Cristea a acceptat să participe la „Splash! Vedete la apă!”, dar a refuzat să sară în bazin