De obicei e discret cu viața personală, dar iată că matinalul a dat din casă, vorbind despre relația cu iubita lui, Daliana, în vârstă de 29 de ani.

Potrivit acestuia, relația e una deja foarte serioasă. Se potrivesc și se completează cum nu se poate mai bine și au planuri mari de viitor, în care intră inclusiv copiii. Prezentatorul TV în vârstă de 40 de ani, tată a doi copii, ar vrea să aibă cu Daliana măcar un copil.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, conform Spy News.

Și semn că chiar așa stau lucrurile, Daliana a fost surprinsă inclusiv în prezența copiilor prezentatorului TV.

Răzvan Simion, despre relația cu fosta soție și Lidia Buble

Răzvan Simion și Diana, fosta sa soție, au divorțat în anul 2015, iar ulterior prezentatorul TV a avut o relație cu Lidia Buble, însă nici aceasta nu a mers. Chiar dacă nu a mai reușit să continue povestea de iubire, Răzvan Simion a mărturisit în același podcast că e recunoscător pentru faptul că le-a cunoscut.

Prezentatorul TV a mărturisit că nu regretă deloc că le-a cunoscut pe Lidia Buble și pe fosta sa soție, căci de la fiecare a avut ceva de învățat și a reușit astfel să se formeze el ca om și să se descopere.

El a precizat că a înțeles că fiecare etapă așa a trebuit să se întâmple și nu a căutat explicații, ci pur și simplu a acceptat lucrurile și evoluția pe care acestea au avut-o.

”Eu sunt recunoscutor până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs”, a spus el.

Vezi și Răzvan Simion și Daliana s-au mutat împreună. Dani Oțil i-a dat de gol

Citește și:

Donald Trump a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle: „O rănește pe regina Elisabeta”

Unde a dispărut Julio Iglesias și care e în prezent starea de sănătate a marelui artist