Răzvan Simion a postat o imagine cu el pe contul său de Instagram, însoțită de o declarație de dragoste pentru frumoasa sa iubită. Iar asta nu este tot! Prezentatorul TV i-a dat chiar și tag în postare Dalianei, iar aceasta a apreciat-o imediat.

”Despre iubire si iertare. Multumesc pentru suport @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram”.

Răzvan pare topit după noua lui iubită, iar Daliana se pare că se înțelege de minune și cu copiii vedetei TV, în special cu fiica lui, Ianca. Cele două se înțeleg de minune și se alintă una pe cealaltă în mediul online.

Daliana Răducan a alintat-o pe Ianca, fiica lui Răzvan Simion, cu ”inimioara mea”. Drept dovadă stă o imagine postată recent de Daliana pe contul ei de Instagram, la care fiica lui Răzvan a fost prima care a reacționat la postare cu trei inimioare. Bruneta i-a răspuns imediat cu cel mai frumos apelativ: „Ianca Simion, inimioara mea!”.

Daliana-IancaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Zvonurile despre despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble au apărut încă de la începutul anului trecut, însă matinalul a confirmat abia oe 7 iunie că cei doi nu mai formează un cuplu, după cinci ani de relație. Răzvan declara că Lidia nu mai este fericită lângă el, motiv pentru care i-a cerut iertare că devenise insuficient pentru ea. Ulterior, vedeta a șters postarea.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.