Surprize, emoții puternice și lacrimi de fericire pentru Răzvan Simion, care a fost copleșit de momentul în care și-a văzut fiica pe scena iUmor. Roast-ul pregătit de Ianca Simion l-a făcut pe tatăl ei să se simtă ca într-un rollercoaster emoțional. Glume „acide“ și poante „dulci“ i-au spus prezentatorului de la Neatza și Paula Chirilă, și Andrei Garici. Momentele vor fi difuzate în ediţia iUmor de duminică, de la Antena 1.

Răzvan Simion plânge la iUmorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Apariția fiicei sale la iUmor a fost un „șoc“ dublu pentru Răzvan Simion, care ocupă scaunul celui de-al patrulea jurat în cadrul noului episod al show-ului de la Antena 1. Și asta pentru că el nu s-a așteptat nicio secundă ca Ianca să-i facă o asemenea surpriză și, totodată, pentru că tânăra se afla pentru prima dată pe o scenă atât de mare. Vizibil emoționată, fiica prezentatorului și-a jucat foarte bine rolul.

Fiica lui Răzvan Simion, roast pe scena „iUmor”

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei a completat: „Aoleu! Vai, ce bună a fost“.
Ulterior, tânăra și-a continuat roast-ul astfel: „Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept“.

Momentul a fost atât de emoționant, încât nu doar Răzvan a avut ochii în lacrimi. Alături de Ianca, Paula Chirilă şi Andrei Garici, câştigătorul iUmor care i-a fost coleg lui Răzvan la începuturile lor în lumea televiziunii au urcat pe scena iUmor şi nu s-au oprit din glume pe seama matinalului de la Antena 1.

Citește și: Răzvan Simion și-a aniversat fiica! Ianca a împlinit 18 ani și e mai frumoasă ca niciodată!

Citește și: Răzvan și Dani, cu femeile și copiii, la serviciu. Daliana se înțelege de minune cu Tudor, băiatul lui Răzvan Simion