A fost aglomerație de vedete miercuri, 13 iulie, la terasa lui Dani Oțil, din parcul Herăstrău. Am văzut la eveniment personaje de top precum Cătălin Botezatu, Alexia Eram, Raluca Bădulescu, Alexandra Ungureanu, Andreea Perju, campioanele olimpice la canotaj Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Nicoleta Nucă, Gabriela Prisăcariu, Daliana Răducan, Oana Roman, Octavia Geamănu, dar și influenceri și bloggeri.

Motivul întâlnirii a fost lansarea în România a unor șampoane care aparțin unui cunoscut brand american de haircare, așa că multe doamne și domnișoare și-au pus ținute de garden party și au răspuns „prezent”. Invitații au respectat dress code-ul evenimentului, All White, și și-au etalat cele mai fancy accesorii.

Răzvan și Dani, eclipsați de frumoasele lor partenere

Nu au lipsit nici Răzvan Simion, nici Dani Oțil, dar de data aceasta nu ei, ci frumoasele lor partenere au „furat” toată atenția fotografilor. Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, și Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, au făcut senzație la lansare. Gabriela a stat mult de vorbă și cu designerul Cătălin Botezatu, cel care a descoperit-o și lansat-o, în showbiz. În urmă cu mai bine de 7 ani, soția luiDani câștiga concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D, rampa ei de lansare.

Domnișoara arhitect Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, și-a luat și acum cu ea aura misterioasă cu care ne-a obișnuit. Ea de regulă poartă mult alb, așa că nu i-a fost deloc greu să compună o ținută impecabilă, cu pantaloni, vestă cambrată, sacou și o mini gentuță Chanel, de 3.000 de euro.

Gabriela Prisacariu,Catalin Botezatu,Dani Otil și Diana BaicuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Citește și: Vedetele au făcut parada modei la avanpremiera filmului „Elvis”. Iubita lui Florin Ristei, Lili Sandu, Sore, Giulia și Ștefania s-au întrecut în ținute „cool”

Citește și: Cum se înțelege Daliana cu copiii lui Răzvan? Imaginile nu mai au nevoie de nicio descriere