Răzvan Fodor a ținut să-i transmită câteva cuvinte soției sale, cu ocazia aniversării sale. Greu de crezut, dar Irina Fodor, care formează un cuplu cu Răzvan Fodor de 14 ani, a împlinit 33 de ani. Între cei doi este o diferență de 13 ani. Răzvan și Irina s-au căsătorit după 3 ani de relație și au împreună o fetiță.

Actorul, care a cunoscut-o pe Irina când aceasta era studentă, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi ciocnind câte un pahar cu vin. A alăturat fotografiei următoarele rânduri, care au adus zâmbetul pe fețele fanilor:

„Mă uit urât la ea:
1. Pentru că mi-a mâncat tinerețea.
2. Pentru că e nefiresc să o iubesc atât de mult, de atâta timp, și parcă mai mult cu fiecare an care trece.
3. Pentru că e al doilea an consecutiv în care, de ziua ei, nu suntem împreună.

La mulți ani, veața mea, ocii mei și cum se mai zice acum, în 2021, când vrei să îți alinți soția! Acum, serios, să îmi trăiești, Țuca mea!”, a scris cu multă dragoste Răzvan Fodor.

Valuri de aprecieri și urări au venit și din partea fanilor.

Mesajul transmis de Răzvan Fodor când Irina s-a întors acasă din Asia Express

Irina Fodor a spus Da provocării noului sezon din Asia Express: Drumul Împăraților. Aceasta este noua prezentatoare a sezonului 4, cea care i-a luat locul Ginei Pistol. Ea a avut pentru prima dată parte de această experiență cu provocări la limită.

În cele două luni în care a lipsit de acasă, Răzvan Fodor și fiica lor i-au simțit lipsa, motiv pentru care întoarcerea sa a fost un adevăra prilej de bucurie. Irina Fodor a revenit acasă la jumătatea lunii iulie, iar soțul său nu a ezitat să transmită un mesaj pe contul de Instagram.

„Mi-a venit franțuzoaica acasă și s-a reunit familia❤️ #happymoments #family #alltogether @irina_fodor”, a scris el la o imagine în care sărbătorește alături de soția lui.

Irina și Răzvan s-au cunoscut atunci când Irina Fodor era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială în Buftea. Astfel, artistul a remarcat-o pe platourile de filmare și s-a îndrăgostit de ea.

Răzvan Fodor și Irina Fodor au avut parte de o cununie civilă mai neconvențională. Răzvan Fodor a ales să poarte la starea civilă o pereche de bermude și o cămașă, în timp ce Irina a optat pentru o rochie lejera de vară.

“Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude și cămașa, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochița ei pastelata și diafană”, spunea Răzvan la acea vreme.

Cu ce probleme a rămas Irina în urma sarcinii. Nici acum nu și-a revenit

Irina Fodor a născut-o pe fiica sa și a lui Răzvan Fodor pe când avea 22 de ani. În urma acelui moment, frumoasa prezentatoare s-a confruntat cu anumite probleme de memorie.

”Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut.

(…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat.

Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, spunea Irina Fodor, pe blogul său.

Vezi și Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani! Declarația de dragoste emoționantă a soției și răpunsul lui savuros. Așa un cuplu…

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, mai îndrăgostiți ca oricând. Au oferit imaginea zilei la UNTOLD

Adda, profund emoționată de gestul fiului ei. Ce a fost în stare micuțul să facă