A fost aventura vieții lor și au îndurat multe pe parcursul celor 12 săptămâni, testându-și la maxim limitele și făcând lucruri pe care nu credeau că o să le facă vreodată. Au cerșit mâncare și cazare, au făcut autostopul, au căutat bani în balegă de vacă, au mâncat tot felul de scârboșenii, precum balut, ouă eclozate vechi de 1000 de ani, dar nu s-au dat bătuți nicio clipă.

 

day_40_asia_express_3_DOF6349_diana_orosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au plecat la drum alături de alte opt echipe care pe rând au fost eliminate. În finală au ajuns cu bunii lor prieteni, Speak și Ștefania, dar  au demonstrat că sunt mai buni. Norocul a fost de partea lor până în ultima clipă și în cele din urmă au dovedit că sunt cea mai puternică echipă din concurs și au reușit să pună mâna pe premiul cel mare.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au devenit preferații publicului de-a lungul concursului, fiind poate cea mai echilibrată echipă, care  nu a uitat că în Asia Express trebuie și să se distreze și să se bucure de experiența pe care o trăiesc. Astfel, ei și-au făcut fanii să izbucnească în hohote de râs cu glumele lor sau cu modul în care au reacționat în fața dificultăților cu care s-au confruntat în concurs, fără să se certe și să se înjure precum alți concurenți, iar în cele din urmă au plecat învingători, deși niciunul nu se aștepta.

Răzvan Fodor nu a știu inițial că va face echipă cu Sorin Bontea

Răzvan a dezvăluit că a primit inițial oferta de a participa la Asia Express acum doi ani, dar pentru că era implicat în alte proiecte a refuzat. Anul trecut a acceptat fără să știe însă cu cine va pleca la drum. Când a primit propunerea să facă echipă cu Sorin Bontea , Răzvan a mărturisit că a fost foarte entuziasmat.

„Ei m-au întrebat cu cine aş vrea. Am zis că nu ştiu. Am nişte variante, dar voi hotărâţi. Au stat şi ei şi s-au gândit şi mi-au zis: „Uite, noi îl curtăm şi pe Bontea. Nu ai vrea să mergi cu el?“. Doamne fereşte, cum să nu vreau să merg cu el?! Mi s-a părut genială ideea.”, a povestit  Fodor pentru OK Magazine.

Răzvan a mai povestit pentru sursa citată că regretă foarte tare că la televizor se dă atât de puțin și oamenii nu pot să vadă toată aventura lor din Asia Express și tot ce îndurau până reușeau să îndeplinească fiecare misiune.   Și vorbește aici și de adaptarea la mediul cald și umed, și de alte provocări cărora a trebuit să le facă față.

“Îţi dai seama că se filmează de la ora 5 jumate dimineaţa până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ţi că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore şi jumătate. Adică nu vezi tot. Şi mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferinţa aia şi toate încercările. Ei îţi arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra maşină pe care ai reuşit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit şi 20 de maşini şi nu ne-a luat nimeni”, a povestit Fodor pentru OK!.

 

Citește și: