Recent, Răzvan Fodor a rememorat, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni.

Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău, pentru că nu mai putea să respire. Din fericire, artistul a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele trăite l-au traumatizat.

M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…”

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos.

Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…”, a povestit Răzvan Fodor.

Prezentatorul TV a mai sous că a avut momente când s-a simțit atât de rău, încât a crezut că o să moară.

”Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec”, își amintește Răzvan Fodor.

Prezentatorul Tv a mărturisit că în Asia Expres a avut mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență.

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a povestit Fodor la finalul emisiunii.

Vezi și Povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor. Sunt împreună de 14 ani și bruneta avea doar 19 ani când l-a cunoscut

Citește și:

Oana Lis citea despre aventurile lui Viorel în ziare, dar nu-i zicea nimic! Cum a început, de fapt, relația dintre ea și actualul ei soț: ”Mi se părea că de milă stă cu mine”

Cântăreața noastră se căsătorește după 13 ani de relație! Când va avea loc fericitul eveniment: ”Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă”