La 10 ani de la venirea pe lume a fetiței sale, vedeta a scris pe rețelele de socializare un mesaj din suflet, un mesaj așa cum doar un părinte deplin conștient de situația sa și de tot ce i se întâmplă o poate face.

Lângă o poză adorabilă cu fetița sa și cățelul familiei, Răzvan Fodor a scris cu emoție: ”Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze.

După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu.

La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta!❤️ 🙏 ”.

Un mesaj care te lasă fără cuvinte, atât de simplu, profund și sincer. Un mesaj care a ajuns la sufletul a 10.000 de prieteni virtuali ai artistului doar pe Facebook, în timp ce pe Instagram a mai adunat peste 14.000 de aprecieri.

Printre cei care i-au urât ”La mulți ani” sărbătoritei Diana s-au aflat Adela Popescu, Gina Pistol și Mihai Petre.

Răzvan Fodor, generos cu declarațiile de dragoste!

În urmă cu câteva luni, când soția lui, Irina, a împlinit 32 de ani, Răzvan Fodor i-a făcut de asemeni o declarație publică de dragoste. ”Sper să te mai reîntâlnesc și în alte vieți, pentru că în asta sigur nu-mi ajungi.❤️La multi ani!!?”, a scvris el atunci pe rețelele de socializare, dezvpluind cu aceeași ocazie și cum ăși alintă perechea: ”franțuzoaica”.

Răzvan și Irina s-au cunoscut în 2007, iar după trei ani s-au căsătorit. Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. S-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Vezi și Cine e gelos în cuplul Irina – Răzvan Fodor și a căutat în istoricul telefonului celuilalt

Citește și:

Vica Blochina, fotografie șocantă! Vedeta a suferit un accident de mașină!

Cristina Cioran este însărcinată în 13 săptămâni la 43 de ani