După ce Răzvan s-a întors din Turcia, unde a filmat pentru o emisiune tv, de data aceasta a fost rândul Irinei să plece, din același motiv.

Ziua de naștere a soțului a prins-o pe platourile de filmare, însă frumoasa prezentatoare nu a uitat de partenerul ei de viață. Topită de dorul soțului, Irina Fodor i-a făcut lui Răzvan o declarație de dragoste la ceas aniversar: „Mi-e dor de el de nu mai pot. ❤️ Astăzi e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! ❤️ La mulți ani, suflet-pereche!❤️❤️❤️ @razvan_fodor”, a scris aceasta pe pagina personală de Instagram.

Iar replica lui, savuroasă de altfel, nu s-a lăsat neașteptată și dezvăluie și cum se alintă cei doi în intimitatea casei lor: „Dumnezeul nevestelor a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă, că înnebunesc!”, a comentat amuzant actorul.

Irina a postat și mai multe fotografii cu soțul ei, care au fost apreciate de peste 25.000 de fani. Iată cât de iubit este Răzvan Fodor!

irina-si-razvan-fodorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de peste 10 ani, iar umorul este cel care îi ajută să treacă peste toate provocările. Recent, Irina, aflată în Turcia, și-a amuzat fanii cu un clip în care-și anunța soțul că nu mai vine acasă. „Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a transmis aceasta.

Răspunsul lui nu a întârziat să vină. Răzvan a postat un filmuleț în care Diana, fiica celor doi, spune următoarele: „Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta e vai de capul lui…”.

Vezi și Răzvan Fodor, cel mai frumos mesaj pentru o ea: ”Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită…”

Citește și:

Șocant! De ce a fost Prințesa Diana înmormântată în sicriu de plumb de 250 kg!

Gina și Smiley, declarații emoționante despre botezul micuței Josephine