Răzvan a postat astăzi pe facebook o imagine cu el și cu Lidia Buble pentru a marca aniversarea iubitei sale, care astăzi împlinește 24 de ani. Mai mult, prezentatorul tv a dezvăluit cum își alintă iubita într-o declarație frumoasă: „Astăzi este despre ea…La multi ani, Țuțurina mea!”, a scris Răzvan.

Formează un cuplu de aproape doi ani

În mai 2016, Răzvan Simion divorța de femeia cu care are doi copii, pentru a-și urma inima și să trăiască fiorii iubirei din nou lângă  Lidia Buble, cu care începuse o relație. De atunci, cei doi îți trăiesc dragostea liniștiți fără să le pese se pare de gurile rele ale oameniilor care le contestă relația. La începutul anului trecut, Diana, soția lui Răzvan,  a fost de acord să divorțeze cu condiția să o țină pe Lidia departe de copii lor.

Lidia Buble a slăbit peste 10 kilograme

Lidia Buble parcă a înflorit de când se afișează al brațul prezentatorului tv. Dacă în urmă cu doi ain, avea ceva kilograme în plus și era mai plinuță, aceasta s-a ambiționat și a slăbit 10 kilograme. iar aceasta susține că nu i-a fost deloc greu să topească surplusul de greutate. Evident, a ajutat-o și vârsta, însă aceasta a dezvăluit că a mers zilnic la sală și a încercat să mănânce cât mai sănătos, fără prăjeli și grăsimi.